• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Onderdelen

Onderdelen voor jouw fiets koop je in ons zeer diverse aanbod. Aangezien we bij Rullens Fietsen zo’n grote fietscollectie hebben, is ons assortiment met fietsonderdelen ook enorm breed. We maken gebruik van enkel kwaliteitsproducten en hebben alles in Wouw in huis voor een perfecte reparatie, upgrade of het compleet maken van je fiets. Het leuke hierbij is dat je een groot deel van de onderdelen voor je fiets kunt kopen voor een scherpe prijs. Neem een kijkje in ons aanbod met fietsonderdelen en laat je meeslepen door de diversiteit.

Je koopt bij ons onderdelen voor elke soort fiets

Fietsonderdelen voor kinderfietsen, sportfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen en elektrische fietsen vind je in onze webshop. Zo heb je voor je sportieve fietsritten of het woon-werkverkeer altijd de onderdelen in huis die je kunt gebruiken voor je fiets. Met deze fietsonderdelen en het juiste fietsgereedschap wordt het onderhoud van jouw stalen ros een stuk gemakkelijker. De onderdelen de je bij ons voor je fiets kunt bestellen, zijn onder meer: 

  • Lagers 
  • Pedalen 
  • Derailleurs en shifters 
  • Remblokken 

Online vind je een groot deel van onze producten. Voor ons complete assortiment met fietsonderdelen verwelkomen we je graag in onze fietsenzaak. Hier staan we klaar om jou aan de juiste onderdelen te helpen.

Haal fietsonderdelen gemakkelijk bij jou in huis

Plaats je bestelling in onze webshop en ontvang je bestelde fietsonderdelen zo snel mogelijk in huis. Ontvang je graag professioneel advies over de onderdelen die geschikt zijn voor jouw fiets? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259 of breng een bezoek aan onze winkel in Wouw.