• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Bidonhouders

Bidons en bidonhouders zijn onmisbaar op sportfietsen, racefietsen en mountainbikes. Wil jij een bidon of bidonhouder kopen? Dat kan bij Rullens Fietsen. Wij zijn gevestigd in Wouw, maar voorzien mensen door heel het land van fietsen en fietsaccessoires. Het is belangrijk dat je goed gehydrateerd blijft tijdens jouw fietstochten. Voor een goede hydratatie zijn een bidon en bidonhouder nodig. Dankzij de bidon drink jij onderweg snel en gemakkelijk. Ontdek onze bidons en bidonhouders en bestel de artikelen die nu nog ontbreken op jouw fiets.

Welke bidons en bidonhouders passen bij mijn fiets?

Het kiezen van de juiste bidon en bidonhouder is lastiger dan het lijkt. Er zijn veel keuzes die je moet maken. Zo kun je kiezen uit bidons waar 500 milliliter in kan, maar bestaan er ook bidons die je met zelfs 1 liter water kunt vullen. Hoe kleiner de bidon, des te lichter is de fles. Laat je echter niet weerhouden om een grote fles te kopen, zeker als je van plan bent lange fietstochten te maken. De bidons en bidonhouders uit ons aanbod zijn geschikt voor alle racefietsen en andere sportfietsen.

Speciale bidons en bidonhouders voor op de mountainbike

Op de mountainbike kun je een normale bidon en bidonhouder meenemen. Echter bestaan er ook speciale bidons die zeer geschikt zijn voor jouw mountainbikerit. Doe jij graag de zwarte route van het mountainbikeparcours in Bergen op Zoom of elders en schep jij vaak zand over jezelf heen? Dan raden we zeker de bidons speciaal voor mountainbikes aan. Deze hebben een afdekdop, waardoor het mondstuk van je bidon vrij blijft van zand en modder.

Thermobidons houden jouw drank lekker koel

Staat er op een warme dag een fietstocht gepland? Dan zijn onze thermobidons een uitkomst. In een thermobidon blijft jouw water of sportdrank een paar uur koel. Als jij tijdens het fietsen een slok neemt, word je niet onaangenaam verrast door lauwe sportdrank. We raden zeker op zomerse dagen aan om een thermobidon mee te nemen op de fiets.

Bestel jouw bidon en bidonhouder in onze webshop

Vind de gewenste bidon en bidonhouder in onze webwinkel. We raden zeker aan om twee bidons en bidonhouders op je fiets te hebben, zodat je goed kunt drinken onderweg. Vergeet daarnaast een fijne fietspomp om mee te nemen niet. Als je met je fiets naar onze werkplaats komt, monteren we de bidonhouders graag voor je. Zo heb je direct profijt van je bidonhouder. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Je bereikt ons door te bellen naar 0165 308 259.