• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Tasaccessoires

Wil jij een fietstas kopen? De fijnste fietstassen koop je bij Rullens Fietsen. Wij verkopen vanuit onze winkel in Wouw zowel dubbele fietstassen als enkele fietstassen. Een fietstas is enorm handig om aan je fiets te hebben. Zo vervoer je jouw bagage eenvoudig, zonder dat je zelf een tas om hoeft te doen. Als dealer van topmerken als Fast Rider en BBB verkopen we daar stevige fietstassen van. Ook voor een fietstas van een ander merk kun je bij ons terecht. Ontdek ons brede assortiment met enkele en dubbele fietstassen.

De verschillen tussen enkele en dubbele fietstassen die je moet weten als je een fietstas gaat kopen

Wil jij een enkele fietstas kopen of ben je op zoek naar dubbele fietstassen? Beide varianten van de fietstas hebben voordelen. Het hangt helemaal af van jouw wensen welke fietstassen het best bij jou passen. Een enkele fietstas is handig als je niet al te veel mee hoeft te nemen op de fiets. Enkele fietstassen hang je aan één zijde van de bagagedrager van je stadsfiets. Wil je een fietstas kopen die handig is voor een lange fietstocht of bij het doen van boodschappen? Dan is het verstandig om dubbele fietstassen te kopen. De dubbele fietstas hangt aan beide zijden van de bagagedrager en kan meer vervoeren dan een fietstas die enkel is.

Waterdichte fietstassen kun je ook kopen bij ons

Niet alle fietstassen zijn waterdicht. Een waterdichte fietstas is ook niet altijd nodig, gezien het buiten vaak droog is. Wil je toch een waterdichte fietstas bij ons kopen? Dan is dat zeker mogelijk. We laten je in onze fietsenzaak de waterdichte tassen zien, waarin jij door weer en wind jouw bagage kunt vervoeren. Zo blijven je spullen ook in de hevigste regenbuien droog, dankzij het waterdichte materiaal.

Zadeltassen en stuurtassen kopen voor op je sportfiets

Op racefietsen en mountainbikes is er geen plek voor fietstassen. Daarom bestaan er voor zulke fietsen en sportfietsen ander soort tassen. Bij Rullens Fietsen in Wouw kun je een zadeltas, stuurtas, frametas of bovenbuistas kopen. Deze bevestig je eenvoudig aan je fiets, waarna je wat spullen mee kunt nemen op je sportieve fietstocht. Denk hierbij aan je pinpas, identiteitskaart, koeken en boterhammen en je telefoon. Voor de laatste kun je ook een telefoonhouder bij ons bestellen. Deze tassen verkopen we van topmerken als Wilier.

Bestel de fietstassen die jij wilt hebben

Als je weet welke fietstas je wilt kopen, bestel je deze eenvoudig in onze webshop. Wil je de enkele of dubbele fietstassen liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Wouw. We laten je onze tassen graag zien en adviseren je over de fietstas die het best bij jou past. Heb je vragen over onze dubbele of enkele fietstassen? Bel dan gerust naar 0165 308 259.