• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
26 & 27 april tweedehands fietsenmarkt

Hybride Fietsen

Een hybride fiets is een veelzijdige fiets. Maak jij graag fietstochten in je vrije tijd en zoek je naar een fiets die je tegelijkertijd voor woon-werkverkeer kunt gebruiken? Door het lichte frame en de versnellingen zijn hybride fietsen ideaal in het gebruik. Bij Rullens Fietsen kun je een hybride fiets kopen met een lage of hoge instap. Ervaar tijdens een proefrit bij ons in Wouw het gemak en de snelheden van deze sportieve fiets.

Het verschil tussen een hybride fiets en andere fietsen die je kunt kopen

Hybride fietsen worden, net als onze fitnessfietsen, gezien als fietsen voor de actievere personen. Dit is dus een sportiever model dan de stadsfiets en fijn als je vaak op de fiets stapt. Als je een hybride fiets wilt kopen, valt het rechte stuur, direct op. De meeste fietsen binnen deze categorie hebben namelijk een recht stuur. Hierdoor neem je een sportievere, licht voorovergebogen houding aan, wat een betere fietshouding is dan rechtop zitten.

Een hybride fiets gebruik je in diverse landschappen

Daarnaast kun je de hybride fiets zowel op vlak wegdek als in heuvelachtig gebied gebruiken. Ga je op fietsvakantie of woon je in een gebied met veel heuvels? Dan zijn hybride fietsen een echte uitkomst. Rust je hybride fiets uit met een comfortabel zadel dat je bij ons kunt kopen en fiets uren door prachtige landschappen. Je spullen neem je dan gemakkelijk mee in een van onze degelijke fietstassen die al dan niet waterdicht zijn. Hierbij heb je de keuze uit enkele en dubbele tassen.

Maak een proefrit op een van onze hybride fietsen

Wil je een hybride fiets kopen voor meer comfort tijdens je fietsritten? Kom dan langs bij ons in Wouw, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom voor een proefrit op onze fietsen. Uiteraard is het ook mogelijk om je fiets direct online te bestellen. Het is daarnaast op afspraak mogelijk om onze tweedehands hybride fietsen te bekijken. Bel naar 0165 308 259 voor betrouwbaar advies over de aankoop van een nieuwe fiets.