• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Lichaamsverzorging

Met de juiste verzorgingsproducten maak jij iedere tocht op de fiets een stuk aangenamer. Door de gelletjes, energierepen en hersteldranken zorg je ervoor dat een zware fietstocht beter is vol te houden. Verzorg je lichaam voor en na elke rit met onze lichaamsverzorging en herstel goed voor de volgende fietstraining. Bij Rullens Fietsen koop je online of in Wouw verzorgingsproducten die handig zijn als je vaak op de racefiets of MTB stapt.

Lichaamsverzorging voor wielrenners

Verzorg je huid, zitvlak en voeten met onze crèmes en oliën. Elk verzorgingsproduct heeft een ander effect, dus lees de beschrijving dat hoort bij het artikel. Zo koop je de juiste crème of olie voor jouw lichaam. Met deze producten zorg je ervoor dat het herstel van je lichaam nog soepeler verloopt.

Ontdek de voordelen van onze sportvoeding en sportdrank

In onze winkel in Wouw vertellen we je graag meer over de verzorgingsproducten die je op de fiets kunt gebruiken. Voor advies over onze sportvoeding kun je ons bereiken door te bellen naar 0165 308 259. Als je voor meer € 50,- of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Je zult de voordelen van deze producten zeker merken voor, tijdens en na je fietstrainingen.