• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Kinderzitjes

Ben jij op zoek naar kinderaccessoires voor de fiets van jouw kind? Bij Rullens Fietsen in Wouw kun jij de leukste en handigste kinderaccessoires kopen. We verkopen zowel accessoires voor een kind dat zelf fietst als voor je kleintje dat nog op jouw fiets plaatsneemt. Ontdek onze collectie met kinderaccessoires online of bewonder onze artikelen in onze fietsenzaak.

Welke kinderaccessoires voor op jouw fiets schaf jij aan bij ons?

Als je jouw kind mee wilt nemen op jouw fiets, koop je bij onze winkel producten die deze fietsritten veiliger maken. Denk hierbij aan veilige fietsstoeltjes voor op de bagagedrager of voor aan het stuur. Als jouw kleintje in een voorzitje plaatsneemt, is een windscherm geen overbodige luxe. Hiermee zorg je ervoor dat je kindje uit de wind zit en geen vliegen in het gezicht krijgt. Dankzij deze artikelen vergroot je de veiligheid en het comfort van jouw kleintje tijdens fietsritten.

Accessoires voor kinderen die zelfstandig fietsen

Ook voor kinderen die zelf fietsen koop je bij Rullens Fietsen alle benodigdheden. Allereerst is een kinderfietshelm belangrijk. Valt jouw kind van de fiets? Dan is het hoofd beschermd dankzij deze helm. Versier de fiets met een zogeheten veiligheidsvlag, die er tegelijkertijd voor zorgt dat jouw kind beter zichtbaar is. En als jouw kleintje nog wat hulp nodig heeft bij het fietsen, kun je bij ons stabiele zijwieltjes aanschaffen voor de kinderfiets.

Ontdek de kinderaccessoires in onze fietsenzaak

Kom langs in onze fietsenwinkel in Wouw, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom, en bekijk alle kinderaccessoires voor de fiets. Heb je vooraf aan je bezoek al een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0165 308 259. Een van onze behulpzame medewerkers voorziet je graag van persoonlijk én deskundig fietsadvies.