• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Achterdragers

Bagagedragers voor je fiets koop je natuurlijk bij Rullens Fietsen. Een bagagedrager met snelbinders is handig als je vaak een tas wilt meenemen op de fiets. Dit kan dan door de tas onder de snelbinders te binden of door fietstassen te plaatsen op de bagagedrager. Met welke accessoires rust jij jouw fiets uit?

Welke bagagedrager heb ik nodig op mijn fiets?

In onze collectie met bagagedragers vind jij zeker de bagagedrager die jij nodig hebt. Welke bagagedrager jij het best kunt kopen, hangt af van de wensen en fiets die je hebt. Als je op fietsvakantie gaat, is een bagagedrager van belang. Hier bevestig je fietstassen aan waarin je jouw bagage stopt. Bovendien kun je op de bagagedrager dan ook tassen kwijt onder de snelbinders. Wil je graag veel meenemen op de fiets? Let dan zeker ook op de maximale belasting die de bagagedragers aankunnen. We adviseren je hierover graag in onze winkel in Wouw. Houd ook zeker onze accessoiressale in de gaten. Af en toe zijn onze bagagedragers namelijk in de sale, waardoor ze nóg betaalbaarder zijn.

Bestel een bagagedrager voor jouw fiets

Koop eenvoudig onze bagagedragers voor fietsen in onze webwinkel of kom langs in onze vestiging in Wouw. Als je op werkdagen (dinsdag, zaterdag en zondag uitgesloten) vóór 16:00 uur bestelt, verzenden we je bestelling dezelfde dag nog. Met vragen over onze producten of je bestelling bel je naar 0165 308 259.