• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Schoenplaatjes

Wil je nieuwe fietspedalen kopen? Rullens Fietsen verkoopt pedalen voor de racefiets, MTB, stadsfiets, e-bike, sportfiets en kinderfiets. Als je jouw pedalen vele jaren veel gebruikt, kan het zijn dat ze vervangen moeten worden. Het kan ook zo zijn dat je voor jouw racefiets of MTB klikpedalen met schoenplaatjes wilt hebben. Bekijk onderstaand productassortiment en kies de fietspedalen uit die je wilt hebben.

Fietspedalen voor jouw stadsfiets of e-bike

Het is belangrijk dat de fietspedalen van je e-bike of stadsfiets nog helemaal heel zijn. Zo kun jij de meeste kracht zetten op de pedalen, wat resulteert in een comfortabele fietsrit. De pedalen die je bij ons koopt, hebben een antisliplaag. Deze laag zorgt ervoor dat je de beste grip hebt op je trappers. Ook als je in de regen fietst, glijden je voeten niet van de fietspedalen dankzij deze laag. Je monteert de trappers vervolgens zelf op je fiets of laat dit doen door een van de monteurs op onze werkplaats in Wouw.

Klikpedalen voor op de racefiets of MTB

Til jouw sportieve prestaties naar een hoger niveau met klikpedalen op je MTB of racefiets. Met klikpedalen heb jij meer controle over je fiets, waardoor je ook met meer vertrouwen op de fiets zit. Bovendien spring je makkelijker over takken op of gaatjes in het wegdek. Daarnaast ga je een stuk sneller als je gewend bent om met klikpedalen te fietsen. Zo werk je beter aan je snelheden én verbeter je jouw bochtentechniek op je sportieve fiets. Je zet namelijk een stuk meer kracht op klikpedalen dan op normale pedalen. Zorg er wel voor dat je geschikte schoenen met de benodigde schoenplaatjes bij ons bestelt. Dan heb je direct plezier van je klikpedalen.

Bestel jouw nieuwe pedalen voor op de fiets

Kies de fietspedalen uit die je wilt bestellen voor op je racefiets, MTB, kinderfiets, e-bike of stadsfiets en plaats je bestelling in onze webshop. Je vindt onze betaalbare trappers ook af en toe in onze onderdelensale, als je op zoek bent naar een koopje. In onze winkel in Wouw voorzien we je graag van persoonlijk advies als je nieuwe pedalen of klikpedalen wilt kopen. Je kunt ons tevens bereiken door te bellen naar 0165 308 259.