• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Smeringen

Met de juiste onderhoudsmiddelen krijg je jouw fiets na een fietsrit weer perfect in conditie. Uiteraard voeren we servicebeurten bij Rullens Fietsen in Wouw graag voor je uit. Het is echter verstandig om goede onderhoudsmiddelen te gebruiken tussen de servicebeurten in. Zo zorg je ervoor dat jouw fiets altijd gesmeerd fietst en ben je sommigen defecten voor.

Gebruik onze onderhoudsmiddelen om je fiets grondig te reinigen

Van smeermiddelen tot beschermingsmiddelen en reinigingsmiddelen: deze onderhoudsmiddelen maken het onderhoud van je fiets een stuk gemakkelijker. Door je fiets goed te reinigen, blijft deze het best rijden. Het is belangrijk dat je jouw racefiets, sportfiets of mountainbike na iedere fietsrit schoonmaakt. Dit kan goed met fietsreinigingsborstels of sponsjes in combinatie met schoonmaaksprays. Voor vrijwel elk onderdeel van de fiets bestaat er een apart reinigingsmiddel. Let er dus goed op dat je het juiste onderhoudsmiddel gebruikt voor de verschillende onderdelen.

Maak het onderhoud zo gemakkelijk mogelijk voor jezelf

De onderhoudsmiddelen die je bij ons bestelt voor je fiets, zijn onmisbaar tijdens de onderhoudsbeurten bij jou thuis. Om deze onderhoudsbeurten gemakkelijk uit te voeren, kun je in onze webshop ook een fietsstandaard kopen. Hier plaats je jouw fiets op, zodat je nog beter bij alle onderdelen kunt komen. Is er een klein defect ontstaan tijdens het fietsen? Haal dan ook onze gereedschappen voor thuis en onderweg in huis. Hiermee hoef je niet voor elk klein defect naar een fietsenmaker en stap je sneller weer op je fiets.

Bestel onze onderhoudsproducten voor uitgebreid fietsonderhoud

Onderhoud je fiets met de onderhoudsmiddelen die je koopt bij Rullens Fietsen. We vertellen je graag meer over goed onderhoud als je een bezoek brengt aan onze zaak in Wouw. Ook kun je ons bereiken door te bellen naar 0165 308 259. Via dit nummer maak je tevens een afspraak voor een servicebeurt.