• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending

Sportfietsen

Een fitness fiets valt onder de sportfietsen van onze collectie. Fitness fietsen zijn voor de mensen die graag een actievere houding aannemen op de fiets. Wil jij een fitness fiets of crosshybride fiets kopen bij Rullens Fietsen in Wouw? Dan kies je hiermee voor een fiets waarbij je iets meer voorover zit. Dit is minder ver dan op een racefiets of mountainbike, waardoor je meer comfort ervaart. De fietsen hebben redelijk wat versnellingen en iets bredere banden dan racefietsen. Zo ligt je fiets stabiel op de weg en kun je sportieve fietstochten maken.

Werk aan je conditie door een fitness fiets te kopen

Als je graag veel fietst, maar een racefiets net een stap te ver is, raden wij aan om een fitness fiets te kopen. De fitness fietsen en crosshybride fietsen hebben een recht stuur dat bijdraagt aan een actieve sporthouding. Door de iets dikkere banden, kun je zowel op onverharde en verharde wegen goed fietsen. Hierdoor hoef je jouw fietsritten niet te onderbreken en stukken te lopen. Uiteraard komen ook deze sportfietsen in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor sportfietsen in een wat meer neutrale kleur, zoals metaalgrijs, of juist voor een opvallende kleur als felrood.

Je houdt je conditie het gehele jaar op peil met onze sportfietsen

Met fitness fietsen kun je het hele jaar door naar buiten. Ze zijn namelijk prima te gebruiken op zonnige dagen, maar ook op regenachtige dagen. Door de banden is de kans op uitglijgevaar een stuk minder dan wanneer je op een racefiets door de regen fietst. Uiteraard is ademende regenkleding op zulke dagen wel aan te raden. Wil je fitnessen, maar op dagen waarop het regent liever binnen sporten? Dan is een van onze fietstrainers zeker iets voor jou! Door een trainer te kopen, kun je binnen op je fiets zitten en tegelijkertijd aan fitness doen.

Bestel een van onze fitness fietsen en maak fijne fietsritten

Bij Rullens Fietsen kun je een fitness fiets of crosshybride fiets kopen van Merida, Liv, Giant en Scott. Als je graag een proefrit wilt maken, ben je welkom in ons in Wouw. Een van onze fietsspecialisten laat je dan onze sportfietsen zien, zodat jij jouw droomfiets kunt kopen. Heb je vragen over onze fitness fietsen of over een crosshybride fiets? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0165 308 259.