• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Remmen MTB

Remmen zijn een van de belangrijkste onderdelen van een fiets. Het is van groot belang dat jouw fietsremmen het goed doen, zodat je veilig van a naar b fietst. Controleer daarom regelmatig of je remmen nog goed afgestemd zijn en onderhoud deze goed. Rullens Fietsen verkoopt remmen, remschijven, schijfremsets en dergelijke producten in onze winkel in Wouw en in de webshop. Neem een kijkje in ons onderstaand assortiment en vind de remmen en/of remgrepen die jij wilt hebben.

Remmen en remgrepen kopen voor op jouw fiets

Er is veel keuze als je interesse hebt in nieuwe remmen voor je stadsfiets, racefiets, MTB, e-bike of hybride fiets. De remschijven gaan vaak jaren mee als je ze goed onderhoudt. Gebruik daarom regelmatig goede onderhoudsmiddelen, zoals remvloeistof, zodat je de remmen zo lang mogelijk kunt gebruiken. Als je jouw remschijven enorm goed begint te horen, weet je dat het tijd is voor nieuwe remmen. Je zult merken dat nieuwe remschijven, maar ook gloednieuwe remgrepen, een wereld van verschil maken tijdens het fietsen.

Koop jouw remschijven bij onze fietsenwinkel

Kies de remmen uit die jij op je fiets nodig hebt en fiets veilig vele kilometers over de weg. Als je jouw racefiets of mountainbike bij ons koopt, krijg je een bericht als het tijd is om een afspraak te maken voor een servicebeurt. Tijdens een servicebeurt bij ons in Wouw controleren we onder andere de werking van jouw fietsremmen. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0165 308 259.