• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Fietsendragers

Een degelijke fietsendrager voor racefietsen, elektrische fietsen en mountainbikes kun je kopen bij Rullens Fietsen. In onze winkel in Wouw en online verkopen we verschillende fietsendragers van topmerken als Thule, Spinder, Pro User. Met een fietsendrager neem je gemakkelijk meerdere fietsen mee op fietsvakantie. Ook is het handig om een dergelijke drager op je auto te hebben als je eens een andere provincie wilt ontdekken op de fiets. Kom erachter welke fietsendrager jij het beste kunt kopen.

De stevige fietsendrager die je bij ons kunt kopen

In ons productassortiment zie je fietsendragers die je bevestigt op de trekhaak. Op de fietsendragers die wij verkopen kun je maximaal twee fietsen plaatsen. Bovendien is vrijwel iedere fietsendrager die je bij ons kunt kopen geschikt voor alle type fietsen. Zo kun jij je racefiets of mountainbike gemakkelijk meenemen. Ga jij op vakantie naar de Pyreneeën of, dichterbij, naar het heuvelachtige Limburg? Dan kun jij deze omgeving trotseren op je sportieve fiets.

Fietsendragers voor de elektrische fiets

Aangezien e-bikes toenemen in populariteit, stijgt ook de vraag naar fietsendragers voor elektrische fietsen. Wij hebben goed nieuws! Ook elektrische fietsen en hybride fietsen kunnen namelijk meegenomen worden op de meeste fietsendragers die wij verkopen. Daarnaast is het merendeel van de fietsendragers kantelbaar, zodat je gemakkelijk je fietsen monteert of demonteert. Let wel op het maximale laadgewicht van de fietsendrager én de kogeldruk van je auto of camper. Zo weet je zeker dat je het juiste gewicht laadt en voorkom je onaangename verrassingen met het kopen van de geschikte fietsendrager.

Bestel ook direct de benodigde accessoires

Als je besluit een fietsendrager voor op je trekhaak te kopen, is het handig dat je ook de benodigde accessoires bestelt. Denk hierbij aan nummerplaathouders van Pro User en adapters van Thule en Spinder. Ga je op fietsvakantie? Dan zijn extra onderdelen voor de fietsen geen overbodige luxe. Wanneer een van de banden kapotgaat, kun je deze eenvoudig omwisselen en verder genieten van je fietstocht. Daarnaast komt een fietspomp voor aan je fiets ook altijd van pas, omdat je hiermee onderweg je fiets van je juiste bandendruk voorziet.

Rust je auto uit met een van onze fietsendragers

Ga over tot het kopen van een fietsendrager voor op je trekhaak en verken jouw vakantie-omgeving op de fiets. Twijfel je tussen meerdere van onze fietsendragers of wil je graag advies over dé benodigdheden voor een fietsvakantie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259 of spreek een van de vriendelijke verkopers aan in onze winkel in Wouw. Wij adviseren je graag over het kopen van de geschikte fietsendrager voor op jouw auto.