• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Shifters MTB

Degelijke shifters voor je racefiets of mountainbike zijn van groot belang voor jouw fietservaring. Ze maken het namelijk mogelijk om continu te schakelen gedurende het fietsen. Gun jezelf een upgrade door een nieuwe shifter te kopen en schakel voortaan een stuk makkelijker tijdens jouw fietstraining.

Het is belangrijk dat de shifter goed functioneert

Shifters zorgen ervoor dat het schakelen van de fiets goed verloopt. We verkopen shifters van Sram en Shimano voor zowel de mountainbike als de racefiets. Als je shifter minder goed werkt, kun je deze zelf heel eenvoudig vervangen met een nieuwe. Je zult merken dat als je investeert in een nieuwe shifter en nieuw derailleur, je een stuk makkelijker schakelt tussen alle versnellingsgroepen. Deze resultaten maken het verschil in jouw fietsprestaties.

Upgrade je fiets en ga voor goede shifters

Kies uit onze derailleurs met diverse versnellingen en ga voor meer versnellingen. Uiteraard koop je bij jouw nieuwe derailleur een van onze bijpassende shifters, zodat alle onderdelen goed op elkaar aansluiten. Met meer versnellingen én goedwerkende onderdelen verhoog jij jouw snelheden en verbeter je wellicht je eigen records. Voor advies bel je naar 0165 308 259 of kom je langs in onze vestiging in Wouw.