• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Drukmeters

Wil je een fietspomp kopen? Dat kan bij Rullens Fietsen. Niets is zo vervelend als het fietsen met een te zachte band. Met een juiste fietspomp zorg je ervoor dat jouw banden altijd de juiste druk bevatten, waardoor je comfortabel kunt fietsen. We bieden een breed scala aan fietspompen aan in onze winkel in Wouw. Zo kun je de banden van je fiets zowel thuis als onderweg van de juiste bandendruk voorzien. Fietspompen zijn er in allerlei soorten, maten, gewichten en aansluitingen. Kom erachter welke fietspomp je het best kunt kopen voor jouw fiets(en).

De fietspomp kopen die past bij jouw fiets

Er bestaan ontelbaar veel fietsen en van fietspompen zijn er ook diverse varianten. Welke fietspomp is dan het beste om te kopen? Dat hangt helemaal af van jouw wensen voor de fietspomp. Als je deze alleen thuis wilt gebruiken, zijn onze voetpompen een aanrader. Deze zet je neer op je vloer en maak je vast aan het ventiel van je band. Vervolgens zet je jouw voet op de pomp, zodat je extra kracht kunt zetten bij het pompen. Aangezien deze fietspompen altijd op de vloer moeten worden geplaatst, noemen we deze pompen ook wel vloerpompen. Wil je een fietspomp kopen die je mee kunt nemen op je fietspompen? Dan zijn onze kleine fietspompen, CO2-patronen en CO2-pompen iets voor jou.

Een losse drukmeter of een fietspomp met bandendrukmeter

Zeker bij sportfietsen, racefietsen en mountainbikes is het belangrijk dat je banden juist worden opgepompt. Hiervoor gebruik je een fietspomp met bandendrukmeter of een losse meter die de druk in je banden meet. Zo kun je precies zien hoeveel bar je in je band pompt. We verkopen in onze webshop en in onze fysieke winkel in Wouw verschillende bandendrukmeters en fietspompen met drukmeters, zodat jij de fietspomp kunt kopen die voldoet aan jouw eisen.

Ontdek onze fietspompen en haal de beste in huis

Bekijk ons brede fietspompassortiment, zodat jij de fietspomp kunt kopen die het best past bij jouw elektrische fiets, sportfiets, stadsfiets of ander soort fiets. Twijfel je of de pomp past op het ventiel van jouw fiets? Lees dan de specificaties die bij het product staat of neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord als je belt naar 0165 308 259. Uiteraard kun je ook langskomen in onze fietsenzaak in Wouw, waar we je graag adviseren over de juiste fietspompen en fietsbanden.