• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Elektronica Accessoires

De nieuwste elektronica voor op de fiets koop je bij Rullens Fietsen. De techniek gaat steeds verder vooruit en de informatie die je tijdens je fietsrit kunt verzamelen of gebruiken wordt steeds uitgebreider. Daarom bieden wij elektronica voor de fiets in allerlei soorten varianten. Zo bieden we de ‘normale’ fietscomputer aan die de snelheid en afstand weergeeft, maar ook hartslagmeters, fitnesshorloges en wattagemeters.

Fietscomputers zijn gewilde elektronica voor op iedere fiets

Fietscomputers met GPS voor een goede navigatie zijn zeer populaire artikelen onder fietsliefhebbers. In onze collectie met elektronica voor op de fiets verkopen we fietscomputers met kleurenscherm en zwart-witscherm van merken als Garmin, Lezyne, Wahoo en Mio. Dankzij de fietsnavigatie zie je waar jij op dat moment fietst en kun je vooraf je route bepalen en inladen in de fietscomputer. Vind je het leuk om je fietsritten te delen met vrienden en familieleden? Dan upload je naderhand je fietstocht gemakkelijk op een van je social media kanalen of een sportapp als Strava. Voor de fietscomputers koop je bij ons ook een bijpassende stuurhouder.

Snelheids-/cadanssensoren voor op de sportfiets

Onze snelheidssensoren, ook wel cadanssensoren genoemd, meten tijdens het fietsen het aantal pedaalslagen dat je trapt. Deze omwentelingen worden vervolgens doorgegeven aan de fietscomputer die op je stuur zit. Ook kunnen deze gegevens worden doorgegeven naar je fitnesshorloge. Zo kun je na je fietsrit relevante gegevens zien die zijn gemeten door deze cadanssensor en hierop inspelen tijdens volgende fietstochten.

Met een wattagemeter meet je jouw fietsvermogen

Een wattagemeter meet de hoeveelheid kracht die jij op je fietspedalen zet tijdens een fietsrit. Wattagemeters worden daarom ook wel powermeters of vermogensmeters genoemd. Hierdoor krijg je een compleet beeld van jouw inspanningen tijdens het fietsen en breng je de vooruitgang in jouw conditie goed in kaart.

Een hartslagmeter voor tijdens het fietsen

Ook vind je hartslagmeters tussen de elektronica voor op de fiets. Waarom een hartslagmeter fijn is om te gebruikten tijdens het fietsen? Je kunt hierdoor trainingen in verschillende hartslagzones uitvoeren en deels zien hoe jouw conditie vooruitgaat. Luister wel vooral naar je lichaam, want jouw lichaam geeft het beste aan of je nog sneller kunt fietsen tijdens een training.

Schaf jouw nieuwe fietscomputer van een topmerk aan

De nieuwste elektronica voor de fiets koop je bij Rullens Fietsen in de webshop of test je in onze winkel in Wouw. Bekijk ook zeker onze accessoiressale voor nog meer betaalbare artikelen voor op jouw fiets. Als je vragen hebt over een goede fietscomputer, snelheidssensor, wattage- of hartslagmeter, kun je deze stellen door te bellen naar 0165 308 259.