• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Elektrische Moederfietsen

Een elektrische fiets zorgt ervoor dat je gemakkelijker van a naar b komt. E-bikes nemen steeds meer toe in populariteit. Dankzij de trapondersteuning kun je comfortabel langere fietstochten maken en genieten van de omgeving. Bij Rullens Fietsen kun je een normale elektrische fiets of een speed e-bike kopen. Bekijk in ons productassortiment welk aanbod we momenteel hebben en kom bij ons langs voor een proefrit.

Welke motor wil jij op je elektrische fiets?

De zoektocht naar en elektrische fiets, e-bike of elektrische mountainbike kan soms lastig zijn. Er zijn ontzettend veel elektrische fietsen waar je uit kunt kiezen, die elk hun fijne specificaties hebben. Allereerst is er de keuze tussen e-bikes met een voorwielmotor en elektrische fietsen met een middenmotor. Er zijn diverse bedrijven, de bekendste zijn Bosch, Shimano en Yamaha, die fietsmotors maken in verschillende krachtcategorieën.

Wat is de voorwielmotor bij een elektrische bike?

E-bikes met een voorwielmotor fietsen minder natuurlijk. Je moet namelijk eerst zelf trappen, voordat de motor werkt. Bij een stoplicht kan het lijken alsof je naar voren wordt getrokken, terwijl je stil wilt blijven staan. Wel is de elektrische bike met voorwielmotor voordeliger dan de fietsen met middenmotors. Daarnaast zijn de voorwielmotoren iets stiller en minder onderhoudsgevoelig.

Wat is een middenmotor bij elektrische fietsen?

Een middenmotor op een elektrische fiets zorgt voor een heel natuurlijke fietservaring. De middenmotors geven een geleidelijk gevoel en doen het direct bij het trappen. Aangezien deze motor laag in het fietsframe zit, is de fiets een stuk stabieler dan e-bikes met een voorwielmotor. De elektrische bike met deze motor is het meest geliefd bij fietsliefhebbers. Wel zitten ze in een hoger prijsassortiment dan de e-bikes met een voorwielframe. Dit is een afweging die je zelf moet maken. De fietsen die elektrisch zijn, kunnen 25 kilometer per uur. De trapondersteuning mag namelijk niet een hogere snelheid bieden. Uiteraard wordt er nog steeds volop ontwikkeld op dit gebied. Van het Zwitserse merk Stromer kun je bij ons Speed Pedelecs kopen die tot wel 45 kilometer per uur aan trapondersteuning bieden! Deze fietsen zorgen ervoor dat jouw woon-werkverkeer nog sneller verloopt.

Elektrische bakfietsen kun je ook kopen bij ons

Ben je op zoek naar een bakfiets? Dan kun je bij Rullens Fietsen een elektrische bakfiets kopen. Wij verkopen namelijk de Lovens Explorer. Dit is een e-bakfiets die jou het ultieme rijcomfort biedt. Kom langs bij ons fietsverkoopbedrijf in Wouw en probeer deze bakfiets uit (samen met je kinderen).

Kies jouw nieuwe fiets uit ons assortiment met elektrische fietsen

Bestel de elektrische fiets die past bij jouw wensen, dan maken wij deze rijklaar. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een elektrische fiets? Kom dan gerust langs bij ons fietsverkoopbedrijf in Wouw. Een van onze deskundige verkopers laat je dan kennismaken met onze elektrische fietsen, waarna je een proefrit kunt maken. Neem met vragen gerust contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259.