• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Accu's e-bike


Is jouw e-bike toe aan een nieuwe accu? Bekijk dan nu ons assortiment met accu's en opladers!

Vind bij ons de fiets waarop jij wilt fietsen in Wouw

Het aanbod van onze fietsenzaak in Wouw is breed. Daarom is de kans zeer aanwezig dat jij bij ons de fiets vindt die past bij jouw eisen. Ben je op zoek naar een eerste kinderfiets voor jouw kleintje of juist op zoek naar een stadsfiets voor je tiener of jouzelf? Of zoek je bijvoorbeeld naar een nieuwe racefiets waarmee je een rondje Oesterdam nog sneller fietst? We horen graag wat jouw wensen zijn wat betreft een nieuwe fiets. In de zaak zorgen wij ervoor dat jij met de fijnste fiets naar huis gaat. De andere fietsen die je bij ons in Wouw kunt kopen voor jouw fietstochten zijn:

 

 

Daarnaast kun je bij ons ook tweedehands fietsen in Roosendaal, vlak bij Wouw kopen. Deze fietsen slaan wij op in een aparte loods die elke zaterdag geopend is voor geïnteresseerden. Kom hier ook zeker langs, want deze fietsen verkopen wij pas nadat we ze helemaal hebben opgelapt!

Maak een proefrit in Wouw op een van onze fietsen

Zie jij in onze webshop een fiets die jou aanspreekt? Kom dan zeker langs in onze fietsenzaak in Wouw voor een proefrit. In onze fietsenzaak staan nog meer fietsen om te bewonderen. Uiteraard mag je op meerdere fietsen een proefrit maken. Vertel onze verkoper waar jij naar op zoek bent, zodat hij of zij de perfecte fiets voor jou erbij kan pakken. In onze werkplaats maken de monteurs jouw fiets rijklaar. Op de afgesproken datum haal jij vervolgens jouw nieuwe fiets bij ons op en wensen we jouw veel plezierige fietskilometers.

Kom langs voor een nieuwe fiets of onderhoud

Online zie je een groot deel van het aanbod met fietsen van onze fietsenzaak in Wouw. Bel ook zeker naar 0165 308 259 als je op zoek bent naar een fiets, maar deze niet in onze webshop ziet. We verkopen meer fietsen dan je online ziet. Ook voor onderhoud van je huidige fiets kun je bij ons terecht. Maak hiervoor telefonisch een afspraak met onze monteurs. Tot gauw voor fietsen in onze fietsenzaak in Wouw!