• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Handschoenen

Bij Rullens Fietsen koop je kledingaccessoires die jouw training op de fiets comfortabeler maken. Met onze fietskledingaccessoires maak je jouw fietsoutfit namelijk compleet. Denk bij onze accessoires aan onder meer fietssokken, arm- en beenstukken en fietshandschoenen. Zo trotseer je zowel warme als koude dagen op de fiets. Neem een kijkje in ons productassortiment of bekijk de kledingaccessoires voor op de fiets in onze zaak in Wouw.

Welke kledingaccessoires zijn onmisbaar op de fiets?

Als je nieuw bent bij het fietsen, denk je bij het kopen van fietskleding misschien niet direct aan kledingaccessoires. Toch zorgen deze kledingaccessoires ervoor dat jouw rit op de fiets aangenamer wordt. Allereerst zijn goede fietssokken van groot belang. Deze zorgen voor extra comfort in je fietsschoenen én zorgen ervoor dat je voeten niet te warm of te koud worden. Je kunt in onze collectie dan ook fietssokken speciaal voor de winterse en zomerse dagen kopen. Met overschoen zorg je er vervolgens voor dat je voeten droog en warm blijven. Zo voorkom je wintertenen.

Fietshandschoenen zijn het hele jaar handig om te gebruiken

Wellicht denk je bij het lezen van fietshandschoenen dat deze alleen voor koude dagen zijn bedoeld. Uiteraard hebben we fietshandschoenen met lange vingers die inderdaad je handen warm en droog houden in de winter. Echter gebruiken de meeste wielrenners en mountainbikers het gehele jaar door fietshandschoenen. Met de fietshandschoenen houd je nog meer grip op je stuur, bescherm je je handen tijdens een val en ga je vermoeidheid van je handen meer tegen. Deze worden namelijk deels ontzien, door het comfort en de padding van de fietshandschoenen.

Arm-, been- en kniestukken

Kledingaccessoires die ook fijn zijn op de fiets, zijn been-, arm- en kniestukken. Hiermee kun je jouw benen, armen en knieën warm houden aan het begin van je fietsrit. Meestal gebruiken fietsers deze stukken als ze niet zeker weten of ze een korte of lange fietsoutfit moeten aantrekken. Dankzij deze kledingaccessoires, kunnen ze tijdens een tocht op de fiets wisselen tussen bijvoorbeeld lange en korte mouwen. De knie-, arm- en beenstukken trek je gemakkelijk aan en uit.

Hoofdbescherming voor zomerse en winterse dagen

Naast bovengenoemde kledingaccessoires, raden we ook hoofdbescherming op de fiets aan. Hiermee bedoelen we niet de fietshelmen, die zijn uiteraard ook onmisbaar, maar mutsen en petten. We verkopen helmmutsen die je hoofd warm houden in de winter én mutsen die ervoor zorgen dat zweet uit je ogen wordt geweerd. Daarnaast verkopen we fietspetten die dit zweet ook opvangen en het zonlicht uit je ogen houdt.

Maak je outfit compleet met onze kledingaccessoires

Shop de benodigde kledingaccessoires in onze webshop en stap in een complete outfit op de fiets. Op maandag, woensdag tot en met zaterdag ben je ook van harte welkom bij onze zaak in Wouw. Hier kun je de kledingaccessoires passen en adviseren we je graag over onze artikelen. Houd ook zeker onze actiefolder in de gaten om op de hoogte te zijn van lopende acties. Als je vragen hebt over onze kledingaccessoires voor op de fiets, beantwoorden we deze graag zodra je belt naar 0165 308 259.