• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending

Aflevering van fietsen bij u thuis!


Aflevering fietsen

Op het moment dat u een fiets bij ons heeft besteld zorgen wij ervoor dat deze zo klaar mogelijk bij u wordt afgeleverd. Om dat zo veilig mogelijk te doen kiezen wij er voor om sommige onderdelen nog niet compleet klaar te maken. Hierbij gaat het vooral om het stuur dat wij demonteren om de fiets passend te krijgen in de speciale verzendingsdozen. Het stuur is makkelijk te monteren door de volgende stappen te volgen.

Monteren van het stuur

Uw nieuwe fiets is zojuist door de koeriersdienst aan huis bezorgd. Om enige schade te voorkomen, is de fiets zorgvuldig verpakt in een speciale doos. De fiets is uiteraard al vakkundig rijklaar gemaakt door onze monteur. Om de fiets te kunnen transporteren in de doos, hebben wij het stuur echter moeten draaien om het passend te krijgen. Onderstaand leggen wij u uit hoe u het stuur weer eenvoudig kunt rechtzetten.

Benodigdheden

Voor het monteren van het stuur heeft u een Torx 25 (afbeelding links) of een Inbus 4 (afbeelding rechts) nodig. Hiermee kan je de schroeven los en vast maken om het stuur op de juiste plek te monteren.

Stap 1:

U heeft de fiets ontvangen met het stuur gedemonteerd en bevestigd langs de bovenbuis. Maak de tape en het eventuele verpakkingsmateriaal voorzichtig los.

Stap 2:

Om het stuur weer in de normale positie te krijgen, dient u allereerst het viertal boutjes aan de voorzijde van de stuurpen volledig los te draaien. Gebruik hiervoor een van bovenstaande gereedschappen.

Stap 3:

Na het losdraaien van alle boutjes komt het afdekplaatje los. Dit geeft u de mogelijkheid om het stuur in de stuurpen te bevestigen. Het stuur bevat aan de voorzijde vaak een merktekentje of uitlijning. Zorg ervoor dat dit tekentje of deze uitlijning in het midden valt wanneer u het afdekplaatje weer bevestigd. Draai de bouten terug handvast aan, of kijk naar het geadviseerde aantal Nm.

Klaar om te fietsen

Na het monteren van het stuur is de fiets klaar voor de weg. Wanneer de pedalen zijn gemonteerd kunt u de eerste kilometers gaan maken! Heeft u zojuist alle stappen doorlopen? Dan wensen wij u veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Zijn er toch nog vragen? Neem dan zeker contact op door te bellen (+31 165 308 259) of te mailen naar info@rullensfietsen.nl!