• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Elektrische Mountainbikes

Een goede en degelijke mountainbike kun je kopen bij Rullens Fietsen. Wij verkopen verschillende mountainbikes vanuit onze vestiging in Wouw. Wil jij een nieuwe MTB kopen? Dan is het goed om de verschillen tussen de diverse soorten mountainbikes te weten. Zo maak je een goede keuze tussen de fietsen en voldoet de mountainbike die jij wilt kopen aan al jouw sportieve fietswensen.

Wat is een hardtail mountainbike die je kunt kopen?

Hardtail mountainbikes hebben over het algemeen een wat stijver frame. Dit houdt in dat een hardtail MTB vaak een geveerde voorvork, maar geen achtervering. Hierdoor gaat iedere trap direct door naar het achterwiel en fiets je een stuk gemakkelijker op deze MTB. Deze mountainbike kun je het best kopen als je veel fietst op minder ruw en vlak terrein. Tussen onze MTB-voorraaddeals spot je ook zeker een aantal van deze fietsen.

Wat is een full suspension mountainbike?

Full suspension mountainbikes hebben zowel achter als voor vering, waardoor deze MTB’s geschikt zijn voor ruwer terrein. Cross jij graag door bossen over steile heuvels? Dan is een full suspension MTB een aanrader voor jou om te kopen. Je houdt meer grip op deze fiets en neemt obstakels veel beter dan op een hardtail mountainbike. Wel gaat het trappen iets moeizamer, vanwege de achtervering, maar dit is nauwelijks een drempel voor de actieve mountainbiker.

Wat is een E-MTB?

Een elektrische MTB kun je kopen als je het mountainbiken naar een heel nieuw level wilt tillen. Ontdek de mountainbikeparcoursen op een andere manier met een van onze e-MTB’s. Dankzij de gedegen accu’s en motoren kun je urenlang fietsen over de single tracks. En met behulp van de verlichting, stap jij ook in het (schemer)donker nog op je elektrische mountainbike.

Bestel je mountainbike en ontdek je parcours op een ander fietsniveau

Een mountainbike en e-bikeaccessoires kun je eenvoudig kopen bij Rullens Fietsen. Voor een afspraak of advies over het kopen van een mountainbike, bel je vrijblijvend naar 0165 308 259.