• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Dropper Post

Wil je een fietszadel kopen? Met een goed zadel maak je jouw fietstocht een stuk comfortabeler. Dit verhoogt daarmee uiteraard ook je fietsplezier. Rullens Fietsen heeft verschillende fietszadels voor diverse doeleinden. We verkopen zadels voor dames, heren en unisex zadels. Kom in onze winkel in Wouw langs of bestel een nieuw zadel met bijpassende zadelpen voor je fiets in onze webwinkel.

Voor welke fiets wil jij een fietszadel kopen?

Als je een blik werpt op ons productassortiment, zie je dat we verschillende fietszadels verkopen. Zo hebben we sportzadels, comfortzadels, tourzadels, tijdritzadels en zelfs zadels voor triathlons. De zadels verkopen we van goede merken als Liv, BBB, Selle Royal en Selle Royal. In onze winkel is het mogelijk om een zadelcheck te doen. Hiermee wordt duidelijk hoe jij op het zadel zit en welk zadel het best bij jou past.

Een zadel kopen voor je racefiets of mountainbike

Voor racefietsen en mountainbikes verkopen de we zogeheten sport-, tour- en tijdritzadels. Combineer je de wielersport in triathlons? Dan raden we het triathlonzadel aan dat maximaal ondersteunt tijdens de Ironman. Met deze fietszadels voor sportfietsen zorg je ervoor dat je goed wordt ondersteund en een competitieve fietshouding kan aannemen. De uitsparingen in deze zadels zorgen voor drukverlichting op het zitvlak.

Geniet meer van je lange fietstochten met comfortzadels

Als je veel fietst op je e-bike of stadsfiets, is een goed zadel ook van groot belang. Hoe comfortabeler jij zit, hoe langer je jouw fietsrit met plezier volhoudt. Daarom kun je bij ons ook een speciaal fietszadel kopen voor op deze fietsen: het comfortzadel. Deze biedt genoeg ruimte aan het gehele zitvlak en zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor jij het best zit.

Schaf het meest geschikte fietszadel aan

Een fietszadel en zadelpen kun je bij ons makkelijk bestellen. Je bent ook op maandag, woensdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze vestiging in Wouw om een van onze fietszadels uit te proberen. Wil je meer weten over ons of graag advies over een goed fietszadel of een juiste zadelpen? Bel dan naar 0165 308 259, we staan je graag te woord.