• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Achterderailleurs MTB

Degelijke derailleurs voor je racefiets of mountainbike zijn van groot belang voor jouw fietservaring. Ze maken het namelijk mogelijk om continu te schakelen gedurende het fietsen. Rullens Fietsen verkoopt zowel achterderailleurs als voorderailleurs voor gravelfietsen, MTB’s en racefietsen. Gun jezelf een upgrade door een nieuwe derailleur te kopen en schakel voortaan een stuk makkelijker tijdens jouw fietstraining.

Het voordeel van versnellingen die werken op derailleurs

De meeste sportfietsen hebben een versnelling die werkt met een derailleur en bijbehorende shifter. Je hebt namelijk veel meer mogelijkheden om te versnellen met derailleurs. Dit gaat met kleinere tussenstapjes, in tegenstelling tot fietsen die een naafversnelling hebben. Daarom komen naafversnellingen ook meer voor op stadsfietsen die worden gebruikt voor kortere afstanden. Je kunt bij ons kiezen uit derailleurs van Shimano en Sram met: 

  • 8-speed 
  • 9-speed 
  • 10-speed 
  • 11-speed 
  • 12-speed 

Daarnaast schaf je bij ons ook kabels en derailleurwieltjes aan als deze aan vervanging toe zijn. We adviseren je hier graag over als je twijfelt tussen verschillende producten uit bovenstaand productassortiment of uit onze onderdelensale.

Upgrade je fiets en ga voor meer versnellingen

Kies uit onze derailleurs met diverse versnellingen en ga voor meer versnellingen. Uiteraard koop je bij jouw nieuwe derailleur een van onze bijpassende shifters, zodat alle onderdelen goed op elkaar aansluiten. Met meer versnellingen én goedwerkende onderdelen verhoog jij jouw snelheden en verbeter je wellicht je eigen records. Voor advies bel je naar 0165 308 259 of kom je langs in onze vestiging in Wouw.