• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Dameskleding

Ben je op zoek naar leuke fietskleding voor dames? Kijk dan zeker in de collectie van Rullens Fietsen. Zowel online als in onze vestiging in Wouw verkopen we wielerkleding voor vrouwen. Zeg nou eerlijk, jij stapt toch ook het liefst in een matchende outfit op je racefiets of mountainbike? Bekijk voor dames de fietskleding die wij verkopen en schaf nieuwe boven- en onderkleding aan.

Welke fietskleding voor dames draag jij tijdens je volgende fietsrit?

Met de fietskleding voor dames die wij verkopen, kun je complete outfits samenstellen. Je hebt bij ons namelijk de keuze uit fietsbroeken, fietsshirts, fietsjacks, fietsvesten, windjacks en fietssokken. Daarnaast kun je ook bijpassende, degelijke vrouwenhelmen kopen. De wielerkleding voor vrouwen bestel je bij ons van mooie merken als Liv, AGU, BBB en Scott. Deze merken hebben veel ervaring met het ontwerpen van damesfietskleding, waardoor de kledingstukken mooi aansluitend zijn.

Fietsshirts en andere bovenkleding voor dames

Het is belangrijk dat je jouw outfit afstemt op de temperaturen buiten. Boven de 15 graden dragen sommige vrouwen al een fietsshirt met korte mouwen of zelfs zonder mouwen. Als het kouder is dan 15 graden, dragen de meeste dames lange fietskleding. In onze collectie met fietskleding voor dames vind je dan ook verschillende fietsshirts, zoals: fietsshirts zonder mouwen, fietsshirts met korte mouwen, fietsvesten, fietsshirts met lange mouwen, windjacks en fietsjacks. Twijfel je of je een shirt met korte of lange mouwen aan wilt trekken? Doe dan armstukken aan. Zodra je het te warm hebt, kun je deze altijd uittrekken. Dankzij de armstukken heb je het niet te koud. Zeker aan het begin van je fietstocht heb je het vaker nog wat frisser dan wanneer je al een paar kilometers hebt gefietst.

Fietsbroeken voor dames

Een goede fietsbroek speciaal voor dames is echt een uitkomst. Bij damesfietsbroeken wordt er enorm goed gelet op de zeem, zodat je comfortabel op je wielrenfiets of MTB stapt. Je kunt bij Rullens Fietsen lange of korte fietsbroeken met of zonder bretels voor dames kopen. Sommige vrouwenfietsbroeken hebben zakken, maar je kunt jouw spullen natuurlijk ook meenemen in een zadel-, frame- of bovenbuistas.

Shop hippe wielerkleding voor vrouwen in onze webshop

Bestel fietskleding voor dames in onze webshop of kom langs in onze vestiging in Wouw om de kleding te passen. Maak je bestelling compleet met fijne verzorgingsproducten, zodat je optimaal herstelt van je fietsrit. Als je voor € 50,- of meer aan fietskleding voor dames bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Met vragen over onze wielerkleding voor vrouwen, kun je bellen naar 0165 308 259.