• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

E-bikeaccessoires

Voor jouw e-bike koop je bijpassende accessoires bij Rullens Fietsen. Denk hierbij aan bescherming van verschillende onderdelen van je elektrische bike, maar ook aan opladers en GPS-trackers. Accessoires die je voor een e-bike aanschaft in onze winkel zijn van merken als Bosch, Basil, Giant en Mellen. In ons onderstaande productoverzicht zie je welke e-bike-accessores we momenteel in onze collectie hebben. We laten je deze producten ook graag zien in onze vestiging in Wouw.

Kies voor je e-bike uit handige accessoires

Als je op zoek bent naar accessoires voor je e-bike, kun je je slag slaan in ons aanbod. We verkopen onder andere opladers die je makkelijk mee kunt nemen in een zadeltas of stuurtas. Rust je fiets verder uit met een pinafdekking die de contactpunten van jouw elektrische bike beschermt als de accu uit de fiets is gehaald. Voor nog meer bescherming verkopen we hoezen waarmee je het display van je fiets afschermt en hoezen die de accu beschermen. Zo voorkom je onnodige beschadigingen en gaan de onderdelen van je e-bike dankzij deze accessoires langer mee.

Met een GPS-tracker vind je jouw e-bike altijd terug

Wanneer je een elektrische bike koopt, raden we aan om een GPS-tracker in de fiets te verwerken. Dankzij deze tracker zie je altijd waar jouw fiets staat. Is iemand met jouw fiets weggelopen? Dan vind je jouw elektrische tweewieler binnen een mum van tijd terug. De GPS-tracker wordt in je fiets geïnstalleerd, waardoor deze onzichtbaar is voor fietsendieven. Uiteraard zijn ‘ouderwetse’ fietssloten ook nog steeds belangrijk om te gebruiken voor extra beveiliging.

Plaats je bestelling met accessoires voor jouw elektrische bike

Bestel de benodigde accessoires voor je e-bike in onze webshop of kom langs in onze fietsenzaak in Wouw, op rijafstand van Roosendaal. In onze sale vind je ook regelmatig e-bike-accessoires voor nog betaalbaardere prijzen. Bel naar 0165 308 259 als je graag advies ontvangt over de uitrusting van jouw elektrische fiets.