• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
26 & 27 april tweedehands fietsenmarkt

Onderhoud

Is onderhoud aan jouw fiets nodig? Zorg er dan voor dat je de juiste producten hiervoor in huis haalt. Bij Rullens Fietsen bestel je verschillende producten die jouw fietsonderhoud vergemakkelijken. Zo kun je zelf kleine defecten repareren en sneller op jouw geliefde stalen ros stappen. In onze webshop kun je onderhoudsartikelen kopen van onder andere BBB, Cyclon en Dynaplug. Hiermee ga je niet snel meer met een defecte fiets de deur uit.

Hoe voer je het beste onderhoud aan je fiets uit?

Goed onderhoud voorkomt dat je fiets stroever wordt. Het is belangrijk om na elke rit een onderhoudsbeurt uit te voeren. Maak allereerst je racefiets of mountainbike schoon met een doek en geschikt schoonmaakmiddel. Voor het schoonmaken en smeren van je fietsketting kun je bij ons de juiste producten kopen. Controleer ook altijd of je banden nog de beste hoeveelheid lucht bevatten en of je remmen en aandrijvers nog optimaal werken.

Wat heb je nodig voor fietsonderhoud?

Van smeermiddelen tot gereedschappen en zelfs complete werkstandaarden: je vindt het allemaal in onze webshop en in onze winkel in Wouw. Kies uit onderhoudsmiddelen, zoals fietsreinigingsborstels of sponsjes in combinatie met schoonmaaksprays, en gereedschappen waarmee jij bijvoorbeeld een fietsketting vervangt. Deze tools zijn zeker onmisbaar als jij een fervent fietser bent.

Haal de artikelen voor jouw fietsonderhoud in huis

Bestel de producten voor het onderhoud van jouw fiets in de webshop van Rullens Fietsen of kom langs in onze winkel in Wouw. Is er groot onderhoud aan de fiets nodig? Maak dan een afspraak voor een servicebeurt. Heb je vragen over welke producten jij nodig hebt? Bel dan gerust naar 0165 308 259.