• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Handvatten E-bike/Stadsfiets

Wil je stuurlint kopen voor je fiets, zoals je racefiets? Bij Rullens Fietsen heb je de keuze uit stuurlint van BBB, Giant, Ciclovation, Selle Italia, Liv, Lizard Skins en Wilier. Daarnaast kun je ook handvatten, barends en stuurdoppen bestellen voor het stuur van jouw sportieve fiets. Zo geef je jouw fiets een mooie upgrade en geniet je van het comfort dat stuurlinten met zich meebrengen.

Wat zijn de voordelen van stuurlint bij een fiets, zoals een sportieve racefiets?

Stuurlint geeft een extra touch aan jouw fiets. Maar wist je dat er ook echt voordelen kleven aan stuurlint van merken als BBB, Ciclovation en Wilier als je dit gebruikt bij jouw racefiets? Zo behoud je meer grip bij je stuur tijdens intensieve fietsritten. De meeste stuurlinten hebben een antislipvorming, waardoor je wel een heel natuurlijke grip houdt. Ook worden schokken geabsorbeerd, wat enorm comfortabel is. Vrijwel elk stuurlint dat je bij ons kunt kopen voor je fiets wordt geleverd met stuurdoppen. Dankzij deze doppen, die je ook los kunt bestellen, blijft het lint om je stuur zitten.

Handvatten voor op je fiets

Als je je fiets al een tijd hebt, kan het zijn dat de handvatten toe zijn aan vervanging. Daarnaast merk je vanzelf tijdens het vele fietsen of je de fietshandvatten comfortabel vindt. In onze collectie met stuurtoebehoren zitten ook handvatten met een ergonomische grip voor op je fiets. Hierdoor worden je handen minder snel vermoeid en houd je grip gedurende je fietstocht.

Bar ends bieden optimaal comfort

Rust je fiets niet alleen uit met een fijn stuurlint, maar ga ook over tot het kopen van bar ends voor op bijvoorbeeld je racefiets. We verkopen zowel bar ends die licht gebogen zijn als rechte bar ends. In onze vestiging in Wouw kun je uitproberen wat jij fijner vindt op de fiets. De bar ends, stuurlinten en andere stuurbehoren staan bovendien regelmatig tussen de onderdelensale, waardoor ze nóg betaalbaarder zijn dan normaal gesproken.

Bestel jouw fietsstuurlint en andere stuurbenodigdheden

Stuurlint en andere stuurbehoren voor je fiets, zoals een racefiets, kun je eenvoudig kopen in onze webwinkel. Bekijk ook zeker onze fietsensale en onze tweedehands racefietsen als je nadenkt over de aanschaf van een nieuwe racefiets. Voor advies over een fietsstuurlint of onze andere artikelen, staan we je graag te woord bij ons in Wouw of als je belt naar 0165 308 259.