• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Spiegels

Stuuraccessoires voor op de fiets, zoals een telefoonhouder, fietsbel of spiegel, kun je kopen in onze webshop of vestiging in Wouw. Met de accessoires van Rullens Fietsen rust jij je fiets precies uit zoals jij dat wilt. Zo kun je met een volledig uitgeruste fiets op fietstocht, een mountainbikeparcours ontdekken of op een grote fietsvakantie. Ontdek de stuuraccessoires die jij voor je fiets kunt kopen en schaf de gewenste spiegel, telefoonhouder of fietsbel aan.

Welke stuuraccessoires voor op je fiets kun je bij ons bestellen?

In het brede assortiment van onze fiets(accessoires)webshop kun je voor alles omtrent fietsen terecht. Hieronder vallen uiteraard ook stuuraccessoires voor op de fiets. Zoals je in ons productassortiment ziet, verkopen we grofweg gezegd vier verschillende stuuraccessoires die jij op je fiets kunt monteren: 

  • Een fietsbel 
  • Een spiegel voor op het stuur van je fiets 
  • Een telefoonhouder 
  • Een adapter om stuurtassen te bevestigen

Een fietsbel kopen voor een MTB, racefiets, stadsfiets of kinderfiets

Er zijn verschillende fietsbellen die je kunt bestellen in onze webshop. Zo hebben we speciale fietsbellen voor kinderfietsen en stadsfietsen. Daarnaast verkopen we fietsbellen van onder andere BBB en Knog voor op mountainbikes en racefietsen. Deze blijven stevig op je stuur zitten, ook als jij een heel heuvelachtig parcours tegemoet gaat.

Creëer meer zicht op de fiets met een spiegel voor op het stuur

Tussen de stuuraccessoires voor op de fiets vind je ook een geschikte spiegel voor op het stuur. Zo creëer je meer zicht tijdens je fietstochten. Steeds vaker kiezen mensen voor een spiegel voor op de elektrische fiets of de stadsfiets. Hiermee zie je beter wie er achter je fietst of jou links probeert in te halen.

Bekijk de route gemakkelijk met een telefoonhouder

Daarnaast kun je bij ons een telefoonhouder voor op de fiets kopen. In de telefoonhouder bevestig je jouw telefoon, zodat je gedurende jouw fietsrit makkelijk op je telefoonscherm kijkt. Hierdoor houd je bijvoorbeeld de route goed in de gaten. Een telefoonhouder voor op de fiets kun je kopen in verschillende varianten. Zo hebben we telefoonhouders die helemaal waterdicht zijn of speciaal zijn gemaakt voor sportfietsen.

Bevestig je stuurtas met een adapter

Ook kun je bij ons adapters kopen. Deze heb je nodig als je een stuurtas wilt bevestigen aan je fietsstuur. Met deze adapters bevestig je jouw tas gemakkelijk aan het stuur en haal je deze ook weer eenvoudig van het stuur. In onze winkel in Wouw laten we je graag zien hoe deze adapters werken.

Ga over tot het kopen van een telefoonhouder of spiegel voor op je fiets

Heb je de stuuraccessoires gevonden die je wilt bestellen voor je fiets? Dan kun je in onze webwinkel eenvoudig de telefoonhouder, fietsbel, adapter of spiegel voor op je fiets kopen. Uiteraard ben je welkom in onze winkel in Wouw om de stuuraccessoires voor de fiets te bekijken. Hier voorzien we je tevens van advies. Heb je vragen voorafgaand aan je bestelling of winkelbezoek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259. Bekijk ook zeker onze accessoiressale voor artikelen die nog scherper geprijsd zijn.