• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Achterlichten

Wil je goede fietsverlichting kopen? Bij Rullens Fietsen bieden we allerlei soorten fietsverlichting aan voor jouw mountainbike, racefiets of stadsfiets. Juiste fietsverlichting is belangrijk voor jouw veiligheid tijdens het fietsen in het (schemer)donker. Afhankelijk van de fietsrit die je maakt, hebben wij verlichting die voldoet aan jouw wensen. In het overzichtelijke productassortiment zie je onze huidige collectie met degelijke fietslampen. Vervolgens kun je de fietsverlichting kopen in onze webshop of in onze winkel in Wouw.

Welke soorten fietsverlichting bestaan er?

Je kunt bij ons verschillende varianten fietsverlichting kopen. Zo bestaat er verlichting speciaal voor de gewone stadsfietsen. Hierbij heb je de keuze uit fietslampen op batterij, dynamo of met een oplaadbare accu. Sport je veel en wil je ook in het donker gebruikmaken van de racefiets of mountainbike? Dan doe je er goed aan speciale fietsverlichting voor je mountainbike of racefiets te kopen. Deze lampen maak je gemakkelijk vast aan je stuur en aan je zadel of zadelpen. Vooral op een mountainbike is fietsverlichting geen overbodige luxe, omdat het in een bos al sneller schemert en donker wordt. Dankzij de juiste fietslampen zorg je ervoor dat jij het mountainbikeparcours overziet op elk moment van de dag.

Is fietsverlichting verplicht om te hebben?

Tussen zonsondergang en zonsopgang is het verplicht om werkende fietsverlichting te hebben. Op stadsfietsen en e-bikes zorg je er het best voor dat je vaste verlichting werkt. Als deze kapotgaan, kunnen wij dit op onze werkplaats voor je repareren of de lampen vervangen. Uiteraard verkopen we ook verlichtingssets die je gemakkelijk met een rubberen band bevestigt en verwijdert van je fiets. Zo regel je op verschillende manieren goede, werkende fietsverlichting op je mountainbike of racefiets. Hierdoor voorkom je een boete die je kunt krijgen als je fietslampen het niet doen.

Kies voor de beste fietslampen in onze winkel

Heb je de juiste fietsverlichting gevonden die je voor je racefiets, stadsfiets of mountainbike wilt kopen? Dan bestel je deze gemakkelijk in onze fietsenwebshop. Voor een brievenbuspakket betaal je € 3,95 aan verzendkosten. Is de bestelling groter en bestel je voor meer dan € 50,-? Dan nemen wij deze kosten voor onze rekening. Bel naar 0165 308 259 als je vragen hebt over het kopen van de beste fietsverlichting voor je racefiets of mountainbike of over onze andere fietsaccessoires.