• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Regenbroeken

Ben je op zoek naar regenkleding voor dames en heren voor op de fiets? In Nederland schijnt de zon veel, maar hebben we zo nu en dan ook te maken met regen. Om ook op zulke regenachtige dagen droog te blijven, kun je bij ons in Wouw regenkleding voor dames en heren kopen. Dankzij de regenkleding van Rullens Fietsen blijf je droog én zichtbaar op de fiets. Ontdek de regenkleding voor fietsers van AGU en BBB.

Een regenjas is onmisbaar als regenkleding voor op jouw fiets

Als je door weer en wind op je fiets stapt, is regenkleding zoals een regenjas voor dames en heren een uitkomst. Hiermee zorg je ervoor dat je bovenlijf droog blijft. Natuurlijk is het minder prettig om door de regen te fietsen, maar soms kun je niet anders. Maak daarom je fietsritten prettiger met regenjassen die waterdicht en ademend zijn. Wil je nou nog droger blijven? Dan raden we een van de regenponcho’s aan van het Nederlandse AGU. Zo kun je jouw handen onder de poncho houden en blijven de bovenbenen ook grotendeels droog.

Regenbroeken voor op de fiets

Uiteraard is het prettig als je helemaal droog aankomt op de plaats van bestemming. Ben je onderweg naar je werk, de sportclub of een etentje? Dan is het fijner als je naast een regenjas ook een regenbroek draagt op de fiets. Deze vind je tussen onze regenkleding voor heren en dames die vaak op de fiets stappen. Ook onze regenbroeken zijn van ademend materiaal, winddicht en waterdicht. De broeken zijn afgewerkt met reflecterende details, zodat je zichtbaar blijft voor andere weggebruikers. Uiteraard combineer je jouw reflecterende regenkleding wel altijd met goede verlichting op jouw fiets.

Regenschoenen voor iedere fietser

Iets waar sommige mensen niet aan denken, is dat regenschoenen enorm fijn zijn. Koop dus naast je regenkleding ook regenschoenen voor als je op je fiets stapt. Deze trek je gemakkelijk aan over je schoenen, waardoor je schoenen en voeten droog blijven. De regenoverschoenen zijn net als onze andere regenkleding voor dames en heren reflecterend, zodat je meer opvalt op de fiets.

Koop je regenkleding bij ons en kom droog aan op je bestemming

Bestel de regenkleding voor dames of heren in onze webshop en blijf droog op de fiets. Je kunt ook langskomen in onze winkel in Wouw, waar je de fietsregenkleding kunt passen. Bestellingen vanaf € 50,- verzenden we gratis naar jouw adres. Als je vragen hebt over je bestelling of iets anders wilt weten over onze service, neem je contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0165 308 259.