• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Brillen

Een goede fietsbril is tijdens iedere fietstocht gedurende het jaar een fijn accessoire. Bij Rullens Fietsen verkopen we verschillende brillen voor wielrenners en mountainbikers. Zo heb je een toffe fietsoutfit aan en bescherm je tegelijkertijd je ogen met een fietsbril. Ontdek welke fietsbrillen wij online en in Wouw verkopen en koop de bril waarmee jij jezelf wel ziet fietsen.

De voordelen van het kopen en dragen van een fietsbril

Door een fietsbril bij ons te kopen en te dragen, ervaar je een aantal voordelen. Afhankelijk van welke bril je kiest, worden je ogen beschermd tegen de felle zonnestralen. Hierdoor zie je een stuk meer als je hard over de weg aan het fietsen bent of een mountainbikeparcours doet in het bos. Is het iets minder lekker weer? Ook dan is een fietsbril echt een uitkomst, omdat je ogen met een bril beschermd worden tegen regen, insecten en wind. En een goed zicht is belangrijk, zeker als je hoge snelheden bereikt op je fiets. Combineer de bril met hippe damesfietskleding of herenfietskleding en zorg voor een compleet bij elkaar passende outfit.

Schaf jouw bril voor op de fiets bij ons aan

Bestel een fietsbril in onze webshop voor beter zicht op de fiets. De fietsbrillen kun je passen in onze winkel in Wouw, maar je kunt ze ook gemakkelijk bestellen. Dan krijg je de bril binnen een paar dagen thuis via de post. Als je vragen hebt over onze fietsbrillen, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0165 308 259.