• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Sturen

Een stuur en stuurpennen voor je racefiets of MTB vind je in onze collectie. Je kunt ook een stuur voor je gravelfiets of hybride fiets kopen. Daarnaast hebben we bij Rullens Fietsen ook een aantal opzetsturen voor racefietsen. Ontdek welke fietssturen en stuurpennen we verkopen in onderstaand productassortiment of kom langs bij ons in Wouw.

Zoek een nieuw stuur uit voor jouw racefiets, gravelfiets, MTB of hybride fiets

Het is belangrijk dat je een goed stuur op je fiets hebt. Zodra je een nieuw stuur op je fiets zet of laat zetten, zul je merken dat je veel comfortabeler op je fiets zit. Een fietsstuur is een van de belangrijkste onderdelen van jouw fiets. Dit bepaalt namelijk grotendeels welke houding jij aanneemt tijdens het fietsen. Daarom is het belangrijk dat je een stuur voor je racefiets, MTB of andere fiets uitkiest die jij prettig vindt aanvoelen en dat deze op de juiste hoogte staat voor de beste zithouding.

Een opzetstuur is ook een optie voor jouw wielrenfiets

Naast sturen verkopen we ook opzetsturen voor racefietsen. Deze kun je op jouw stuur zetten, waardoor je meer kunt variëren in je fietshouding. Hierdoor houd je tijdsritten langer vol, wat zeer voordelig is als je vaak meedoet aan fietswedstrijden of wielerevenementen. We raden aan om een opzetstuur door de monteurs van onze werkplaats te laten monteren. Een opzetstuur kan namelijk je fietsstuur iets beschadigen, waardoor een goede montage extra van belang is.

Haal een goed fietsstuur in huis

Bestel een stuur en/of stuurpennen voor op jouw fiets(en) en ontvang deze snel in huis. Als je jouw bestelling vóór 16.00 uur bestelt, doen wij deze dezelfde dag nog op de post (met uitzondering van dinsdag, zaterdag en zondag). Twijfel je tussen verschillende fietssturen voor op jouw racefiets, stadsfiets, MTB of hybride fiets? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259 of probeer de fietssturen uit in onze vestiging in Wouw.