• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Tubeless Sealant

Wil je fietsbanden kopen? Als specialist in de fietsenbranche verkopen wij een enorm groot aanbod met banden voor onder andere de stadsfiets fiets, sportfiets, MTB en e-bike. Bij Rullens Fietsen adviseren we je graag over de juiste banden die je moet kopen voor bijvoorbeeld je racefiets of gravelbike. Zeker als je veel fietstochten maakt, is het verstandig om altijd een reserveband mee te nemen. Wanneer je dan lekrijdt, kun je binnen een mum van tijd weer verder fietsen. Ontdek de fietsbanden en racebanden die je bij ons in Wouw kunt kopen.

Welke fietsbanden wil je bij ons kopen?

Voor jouw racefiets, MTB, e-bike, stadsfiets of andere fiets kun je bij ons verschillende banden en racebanden kopen. Allereerst is het goed om te weten of je een binnenband of buitenband nodig hebt. Let hierbij op het soort ventiel. Er bestaan binnenbanden voor een fiets met een Hollands of Frans ventiel. Daarnaast moet je de maten van je fietsband weten, want voor elk soort wiel is er een aparte band. Deze zijn altijd af te lezen op je huidige fietsbanden. In ons productassortiment kun je makkelijk filteren op merk, bandtype en categorie, waardoor je sneller de onderdelen vindt die je nodig hebt voor het onderhoud van je fiets.

Haal alles in huis voor de reparatie aan de banden van je stadsfiets, racefiets of MTB

Naast dat je bij ons fietsbanden, zoals racebanden en banden voor je MTB of racefiets, kunt kopen, bestel je bij ons ook alles voor de bandenreparatie. Hierdoor kun je tijdens je fietstocht of thuis een lekke band zelf repareren. Met de juiste onderhoudsmiddelen in huis zorg je ervoor dat je optimaal geniet tijdens fietsritten. Zo stap je op elk gewenst moment op je fiets en repareer je jouw banden als dit nodig is.

Kies voor de juiste banden die je bij ons kunt kopen

Selecteer de juiste banden die je voor je racefiets, stadsfiets of andere sportfiets wilt kopen en plaats vandaag nog je bestelling. Twijfel je over welke racebanden of bandensoort je moet kopen voor jouw tweewieler? Neem dan voor advies over de geschikte fietsbanden contact met ons team in Wouw op door te bellen naar 0165 308 259.