• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Speed Pedelec Helmen

Fietshelmen van toonaangevende merken als KASK, Giant en Scott koop je bij Rullens Fietsen. Voor zowel de racefiets, MTB als de kinderfiets verkopen we verschillende helmen. Met een fietshelm van een van deze merken waarborg je jouw veiligheid een stuk meer. Het kopen van een fietshelm is iets heel persoonlijks, want jij voelt het best of een helm comfortabel zit. Kom langs bij ons in Wouw om de fietshelmen te passen of bestel jouw nieuwe helm in onze webshop.

Fietshelmen van mooie merken kopen in onze webshop

Op de racefiets zijn helmen van levensbelang. Vaak fiets je best snel, zeker in een afdaling, waardoor er toch een grotere kans op een val ontstaat. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je plots moet uitwijken, remmen of over een steentje of tak rijdt. Voor op de MTB kun je ook een fietshelm van merken als Lazer en BBB kopen. Deze helmen hebben een wat lagere achterkant ten opzichte van de helmen voor op de racefiets. Deze langere achterkant beschermt je wat meer tegen opspattende modder. Daarnaast ben je wat meer beschermt tegen onder andere takken door de dikkere zijkanten en achterkant van MTB-helmen.

Kies voor een fietshelm met MIPS

Als je naar onze fietshelmen kijkt, zie je dat veel merken hun fietshelm tegenwoordig voorzien van een MIPS-systeem. MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System en biedt jouw hoofd extra bescherming. Dankzij de extra beschermlaag met geringe wrijvingsweerstand tussen helm en hoofd voert de helm schadelijke rotatiekrachten af. Doordat deze beschermlaag iets kan roteren, vermindert namelijk het risico op hersenletsel.

Gebruik ook op de elektrische fiets een fietshelm

Niet alleen op sportfietsen, maar ook op elektrische fietsen en de Speed Pedelecs is het raadzaam om een van onze fietshelmen te gebruiken. Op deze fietsen haal je vaak dezelfde snelheden als op een racefiets of mountainbike, waardoor helmen goed van pas komen. Stel dat je omvalt, dan verminder je de kans op een groot letsel met een degelijke fietshelm.

Schaf een fietshelm van een van onze degelijke merken aan

Bestel een van onze fietshelmen van betrouwbare merken en fiets voortaan weer wat veiliger over de weg of door de bossen. Twijfel je tussen bepaalde merken voor een nieuwe fietshelm? We adviseren je graag in onze winkel in Wouw of als je belt naar 0165 308 259. Houd ook zeker onze sale in de gaten, waarin onze betaalbare merken regelmatig nog meer worden afgeprijsd.