• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Vacature Vakantie-/Bijbaan

Rullens Fietsen biedt voor iedere student, schoolverlater of afgestudeerde de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. In een zeer levendige omgeving zijn we iedere dag bezig onszelf te verbeteren en willen we iedereen laten genieten van zoveel mogelijk fun op de fiets. Om hier aan bij te dragen zoeken we monteurs, verkopers, online medewerkers en echte fietsfanaten die ons deze zomer komen versterken.

Monteur

Naast fietsen die gerepareerd moeten worden komen er wekelijks een heleboel nieuwe fietsen binnen die klaargemaakt moet worden voor de winkel of voor de verkoop. Daarnaast ruilen wij ook dagelijks fietsen in en die moeten weer een prachtige, volgende bestemming krijgen. Al deze fietsen moeten worden uitgepakt, opgebouwd, gepoetst en geassembleerd. Dit biedt een mooie kans voor de techneuten onder jullie om zo de eerste stappen te zetten in het fietsenvak of om met je hobby bezig te kunnen zijn.

Verkoper

Ben jij fietsfanaat en communicatief vaardig of wil je deze skills juist ontwikkelen? Dan is de weekend- of vakantiebaan van verkoper bij Rullens op je lijf geschreven! Met het werken in de winkel heb je de hele dag contact met allerlei soorten klanten. We verkopen binnenbanden, fietskleding, wielen, maar ook speed-pedelecs, zadels en allerlei accessoires. Het contact hierover met klanten zorgt voor de perfecte sociale bagage voor de rest van je carrière. Als fietsen je hobby is, kun je de hele dag over deze hobby vertellen en heb je contact met gelijkgestemden. Op woensdagmiddag en in het weekend (vrijdag & zaterdag) is het op zijn drukst. Beschikbaarheid op deze momenten in de week is dus een enorme pré. Deze baan voer je uit in een levendige en dynamische omgeving en dus is de baan zeer afwisselend en nooit saai.

Online medewerker

Rullens Fietsen is online zeer actief en timmert hierbij hard aan de weg. Naast verkopen in de winkel doen we dat ook via het worldwide web. Dus wanneer jij hier je webshop-, marketing of programmeer-skills wil ontwikkelen of kwijt wil kunnen, solliciteer dan naar de functie van online medewerker. Ben je een echte fietsfanaat en vind je het leuk om hierover te schrijven en dingen over uit te zoeken dan ben je bij Rullens ook op de juiste plaats. Je draagt bijvoorbeeld bij aan het uploaden en categoriseren van nieuwe producten, het opzetten van marketingacties en het verbeteren en mooier maken van de website. Daarnaast schrijf je bijvoorbeeld ook content voor onze evenementen, dagelijkse bezigheden of andere informatie over onze winkel of fietsen in het algemeen.

Wat bieden wij?

  • Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen voor de rest van je carrière; 
  • Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden; 
  • De mogelijkheid om van je hobby je (bij)baan; te maken; 
  • Doorgroeimogelijkheden voor in de toekomst; 
  • Flexibele uren in onderling overleg.

Interesse?

Dus ben jij 17 jaar of ouder en wil je je weekenden of vakantie zinvol besteden in een echt fietsparadijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail naar vacature@rullensfietsen.nl of bel of whatsapp naar 0165-308259. Langs komen in de winkel mag uiteraard ook!