• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Gravelfietsen

Racefietsen van de meest toonaangevende merken als Giant, Scott, Merida, Wilier, Koga en Superior bieden we aan bij Rullens Fietsen. Bekijk ons grote assortiment online als je een racefiets wilt bestellen of kom langs in onze winkel in Wouw. We geven je graag advies over een racefiets in de voor jou perfecte maat. Op welke racefiets scheur jij binnenkort over de weg?

Kies uit diverse racefietsen voor verschillende doeleinden

Er zijn verscheidene soorten racefietsen. Een racefiets koop je voor je ontspanning, het verbeteren van je conditie of voor de competitie. Het hangt helemaal af waar jij je racefiets voor wilt kopen. Maak je graag toertochten voor de ontspanning of ril jij wielrennen het liefst telkens naar een hoger niveau? Voor elke manier van racefietsen hebben wij de juiste racefiets in het assortiment.

Wat zijn endurance racefietsen?

Endurance racefietsen zijn ontworpen voor meer comfort. Op deze fiets zit je rechterop dan op een wedstrijdfiets, waardoor een endurance fiets ideaal is voor lange ritten of op moeilijk terrein. Deze endurance racefietsen, ook wel comfortracefietsen genoemd, zijn enorm populair onder amateurwielrenners.

Wat zijn allround racefietsen?

Allround racefietsen zijn zo licht mogelijk gemaakt. Een allround racefiets is vooral ontworpen om te klimmen en zo snel mogelijk te fietsen op allerlei terreinen. Fiets jij graag en vaak in heuvelachtig of bergachtig gebied? Dan is de allround racefiets ideaal voor jou. Je merkt enorm het verschil tijdens het klimmen ten opzichte van ieder andere fiets.

Wat zijn aerodynamische racefietsen?

Aerodynamische racefietsen zijn vooral geschikt om zo snel mogelijk te rijden. De eigenschappen van racefietsen worden echter steeds vaker gecombineerd. Zo krijgen aerodynamische racefietsen steeds vaker wat meer comfort en hebben allround racefietsen een vleugje aerodynamica. Hiermee wordt de efficiëntie tijdens het fietsen hooggehouden.

Wat zijn gravelbikes?

Gravelbikes, oftewel gravelfietsen, zijn een combinatie van een racefiets en een mountainbike. Het frame van een gravelbike lijkt enorm op dat van een racefiets, terwijl de banden de dikte en het profiel van MTB-banden hebben. Als je kiest voor een gravelfiets, kun je zowel fietstochten maken op onverharde wegen als verharde wegen. Het is de ultieme fiets voor eenieder die door gevarieerde landschappen wilt fietsen.

Haal jouw nieuwe racefiets in huis en ervaar nieuwe snelheden

In onze webshop en in onze vestiging in Wouw kun je jouw nieuwe racefiets kopen. Op onze werkplaats maken wij deze dan rijklaar voor je, zodat je direct op de fiets kunt stappen na ons afhaalbericht. Wil je advies over het kopen van een racefiets of heb je vragen over de bestelprocedure van jouw nieuwe fiets of over ons Shimano Service Center? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259.