• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
26 & 27 april tweedehands fietsenmarkt

Fietssokken

Fietskleding voor heren is voor iedere man die veel actieve fietsritten maakt. Stap jij graag op de fiets om aan je conditie te werken en fit te blijven? Dan is een goede fietsoutfit enorm belangrijk. Jouw outfit draagt bij aan meer comfort op je sportfiets, mountainbike of racefiets. Bij Rullens Fietsen verkopen we veel wielerkleding voor heren. Pas de fietskleding voor heren die we verkopen in onze winkel in Wouw of plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop.

Welke kledingaccessoires zijn onmisbaar op de fiets?

Als je nieuw bent bij het fietsen, denk je bij het kopen van fietskleding misschien niet direct aan kledingaccessoires. Toch zorgen deze kledingaccessoires ervoor dat jouw rit op de fiets aangenamer wordt. Allereerst zijn goede fietssokken van groot belang. Deze zorgen voor extra comfort in je fietsschoenen én zorgen ervoor dat je voeten niet te warm of te koud worden. Je kunt in onze collectie dan ook fietssokken speciaal voor de winterse en zomerse dagen kopen. Met overschoen zorg je er vervolgens voor dat je voeten droog en warm blijven. Zo voorkom je wintertenen.

Maak je outfit compleet met onze kledingaccessoires

Shop de benodigde kledingaccessoires in onze webshop en stap in een complete outfit op de fiets. Op maandag, woensdag tot en met zaterdag ben je ook van harte welkom bij onze zaak in Wouw. Hier kun je de kledingaccessoires passen en adviseren we je graag over onze artikelen. Houd ook zeker onze actiefolder in de gaten om op de hoogte te zijn van lopende acties. Als je vragen hebt over onze kledingaccessoires voor op de fiets, beantwoorden we deze graag zodra je belt naar 0165 308 259.