Fietskabels en derailleurwieltjes

Fietskabels, zoals binnenkabels en kabelsets, en derailleurwieltjes zijn belangrijke onderdelen van fietsen. Rullens Fietsen verkoopt deze kabels en derailleurwieltjes van Shimano, Cordo, BBB en SRAM. Moet jouw binnenkabel of een derailleurwieltje vervangen worden? Haal dan de juiste onderdelen gemakkelijk in huis via onze winkel in Wouw of onze webshop.

Producten 1-12 van 53

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fietskabels, binnenkabels en kabelsets voor op jouw fiets

Werkende fietskabels zijn van belang. Deze geven namelijk de impulsen door aan de remmen en derailleurs op jouw fiets. Zodra een kabel verroest is of gebroken, heb je kans dat er een gevaarlijke situatie in het verkeer ontstaat. Een kabel die minder goed werkt, resulteert namelijk in minder goed schakelen en/of slecht remmen. Controleer dus altijd goed of de kabels nog naar behoren werken en vervang ze tijdig.

De functie van derailleurwieltjes op de fiets

Derailleurwieltjes zijn misschien heel kleine onderdelen op jouw racefiets of mountainbike, maar niet minder belangrijk. Ze begeleiden namelijk de fietsketting en zorgen daardoor voor een goede aandrijving van jouw fiets. Als jouw derailleurwieltjes toe zijn aan vervanging merk je dit, doordat het schakelen minder goed verloopt. Over het algemeen slijten deze derailleurwielen heel langzaam, maar vergeet ze vooral niet te onderhouden en na te lopen tussen je fietsritten door.

 

Bestel nieuwe fietsonderdelen en vervang hiermee tijdig de oude onderdelen

Wacht niet langer en plaats je bestelling met fietskabels en/of derailleurwieltjes in onze winkel. Als je vóór 16.00 uur bestelt, doen wij je bestelling dezelfde dag nog op de post (met uitzondering van dinsdag, zaterdag en zondag). De onderdelen voor je fiets koop je uiteraard ook in onze vestiging in Wouw. Heb je vragen over de juiste kabels of derailleurwielen? Stel deze dan aan ons door te bellen naar 0165 308 259.