Derailleurs en shifters

Degelijke derailleurs en shifters voor je racefiets of mountainbike zijn van groot belang voor jouw fietservaring. Ze maken het namelijk mogelijk om continu te schakelen gedurende het fietsen. Rullens Fietsen verkoopt zowel achterderailleurs als voorderailleurs voor gravelfietsen, MTB’s en racefietsen. Gun jezelf een upgrade door een nieuwe shifter of derailleur te kopen en schakel voortaan een stuk makkelijker tijdens jouw fietstraining.

Producten 1-12 van 132

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het voordeel van versnellingen die werken op derailleurs

De meeste sportfietsen hebben een versnelling die werkt met een derailleur en bijbehorende shifter. Je hebt namelijk veel meer mogelijkheden om te versnellen met derailleurs. Dit gaat met kleinere tussenstapjes, in tegenstelling tot fietsen die een naafversnelling hebben. Daarom komen naafversnellingen ook meer voor op stadsfietsen die worden gebruikt voor kortere afstanden. Je kunt bij ons kiezen uit derailleurs van Shimano en Sram met:

 

  • 8-speed
  • 9-speed
  • 10-speed
  • 11-speed
  • 12-speed

 

Daarnaast schaf je bij ons ook kabels en derailleurwieltjes aan als deze aan vervanging toe zijn. We adviseren je hier graag over als je twijfelt tussen verschillende producten uit bovenstaand productassortiment of uit onze onderdelensale.

Het is belangrijk dat de shifter goed functioneert

Shifters zorgen ervoor dat het schakelen van de fiets goed verloopt. We verkopen shifters van Sram en Shimano voor zowel de mountainbike als de racefiets. Als je shifter minder goed werkt, kun je deze zelf heel eenvoudig vervangen met een nieuwe. Je zult merken dat als je investeert in een nieuwe shifter en nieuw derailleur, je een stuk makkelijker schakelt tussen alle versnellingsgroepen. Deze resultaten maken het verschil in jouw fietsprestaties.

 

Upgrade je fiets en ga voor meer versnellingen

Kies uit onze derailleurs met diverse versnellingen en ga voor meer versnellingen. Uiteraard koop je bij jouw nieuwe derailleur een van onze bijpassende shifters, zodat alle onderdelen goed op elkaar aansluiten. Met meer versnellingen én goedwerkende onderdelen verhoog jij jouw snelheden en verbeter je wellicht je eigen records. Voor advies bel je naar 0165 308 259 of kom je langs in onze vestiging in Wouw.