Tweedehands stadsfietsen

Tweedehands stadsfietsen koop je, net als nieuwe stadsfietsen, bij Rullens Fietsen. In onze opslag in Roosendaal, op rijafstand van onze zaak in Wouw, kun je op afspraak onze tweedehands tweewielers bekijken. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus als je een mooie tweedehands stadsfiets voor dames of heren ziet, kun je deze het beste zo snel mogelijk bestellen. Uiteraard ben je welkom om een proefrit te maken.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekijk onze tweedehands stadsfietsen van degelijke merken

Bij onze tweedehands stadsfietsen zijn we afhankelijk van de fietsen die klanten bij ons inruilen als zij een nieuwe fiets kopen. De fietsen zijn vaak van populaire merken als Koga, Giant, Gazelle, Batavus en Sparta. Uiteraard lopen we iedere ingeleverde fiets helemaal na alvorens we deze te koop zetten. Eventueel voeren we nodige reparaties uit, waardoor je bij ons een goedwerkende tweedehands stadsfiets koopt. Aangezien we de grootste voorraad met tweedehands fietsen hebben in West-Brabant, slaan we deze op in een externe opslag in Roosendaal. Zo hebben we in de winkel genoeg plek voor al onze andere fietsen. Als je interesse hebt in een van onze tweedehands stadsfietsen ben je op afspraak welkom in deze loods.

 

Neem contact met ons op of bestel een gebruikte fiets online

Kom langs in onze fietsenwinkel in Wouw voor bijpassende accessoires, zoals stuuraccessoires en elektronica, waaronder GPS-systemen. Zo rust jij je gebruikte stadsfiets helemaal uit met de benodigdheden die je fijn vindt om te hebben. Op afspraak kun je dan vervolgens een van de tweedehands stadsfietsen afhalen in Roosendaal en direct mee naar huis nemen. Met vragen over onze gebruikte fietsen of om een afspraak te maken bel je naar 0165 308 259.