Wilier fietsen

Wilier Triestina werd in Italië opgericht in 1906, het tijdperk van fietsen. Door de rijke fietsgeschiedenis en de prachtige, degelijke fietsen is deze fietsfabrikant zeer geliefd onder wielrenners. Rullens Fietsen is al meer dan een decennium trotse dealer van Wilier. Al vele mensen reden bij ons in Wouw weg op zo’n mooie fiets. Ben jij de volgende? Bekijk welke fietsen van Wilier we momenteel in onze collectie hebben.

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ontdek van Wilier de sportieve fietsen in verschillende uitvoeringen

Het Italiaanse Wilier maakt fietsen voor zowel de beginnende als ervaren fietser. Zo verkopen wij instapmodellen van racefietsen en MTB’s tot aerodynamische, superlichte wielrenfietsen. De fietsen komen in een neutrale kleur, zoals zwart of wit, maar ook vaak in het rood of met rode accenten. Wil je een wielrenfiets kopen van Wilier? Dan kun je kiezen tussen fietsen met een carbon of aluminium frame en tweewielers met schijfremmen of velgremmen. Kom vooral langs bij onze vestiging in Wouw en ervaar de verschillen tussen de fietsen tijdens een proefrit.

 

Haal jouw nieuwe Wilier-fiets in huis

Bestel een van de fietsen van Wilier en ga mooie fietskilometers tegemoet. Bij elke aankoop van een nieuwe fiets ontvang je van ons het Fietspaspoort. Hier zitten servicebeurten en andere services bij inbegrepen. Wil je advies over het kopen van een nieuwe fiets? Spreek dan een van onze fietsexperts aan in Wouw of bel naar 0165 308 259.