• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Sale Fietsen


In de sale van Rullens Fietsen vind je fietsen van topkwaliteit. Aangezien fietsleveranciers elk seizoen met nieuwe fietsen komen, moeten we soms wat plek maken in onze winkel. Daarom plaatsen we regelmatig fietsen in de sale. Dit zijn dan fietsen van bijvoorbeeld vorig jaar. Wil je een nieuwe fiets kopen voor een voordelige prijs? Neem dan eens een kijkje in onderstaande fietsensale of kom bij ons in Wouw langs voor een proefrit.

Ontdek in onze sale fietsen van toonaangevende merken

De fietsensale wisselt regelmatig. Dit komt omdat op ook echt op is bij de fietsen in onze sale. Zo kunnen we fietsen voor in de nieuwe collectie aanschaffen en belanden er uiteindelijk andere fietsen in deze opruiming. Doordeweeks en op zaterdag kun je langskomen in onze vestiging in Wouw en al onze fietsen bekijken, ook de afgeprijsde. Maak een proefrit en ontdek zo welke fiets het best bij je past. Vervolgens kun je deze nog helemaal naar jouw smaak uitrusten met accessoires of onderdelen, zoals wielen en een comfortabeler zadel.

Kom langs of bestel jouw afgeprijsde fiets online

Heb je een of meerdere fietsen in onze sale gezien die jij wilt uitproberen? Breng dan een bezoek aan onze fietsenwinkel voor een proefrit. Uiteraard kun je de gewenste fiets ook online bestellen. Zeker met fietsen uit de sale is het belangrijk deze op korte termijn te bestellen, omdat anders de kans bestaat dat ze uitverkocht zijn. Met vragen over onze fietsen of een andere vraag kun je ons telefonisch bereiken op 0165 308 259.