• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Sale Onderdelen


In de sale vind je handige fietsonderdelen voor jouw tweewieler. Rullens Fietsen in Wouw verkoopt fietsartikelen tegen scherpe prijzen. Voor nog meer voordeel bekijk je de sale in onze webshop en fysieke winkel. Hier worden regelmatig producten afgeprijsd die nog helemaal nieuw zijn. Zo bestel jij onderdelen goedkoper door onze sale en creëren wij plek voor de nieuwe collectie.

Scoor in onze sale fietsonderdelen voor een zeer goede prijs

Zie je in onze sale met fietsonderdelen producten die je nodig hebt voor jouw fiets? Wacht dan niet te lang. Als een onderdeel is uitverkocht, komt het namelijk niet meer terug (voor die voordelige prijs). Het kan door deze wisselende uitverkoop zomaar zijn dat de trapassen, de zadels of de crankstellen die jij al een langere tijd op het oog hebt, zijn afgeprijsd. Op die manier geef jij jouw nieuwe fiets of bijvoorbeeld tweedehands mountainbike een goede upgrade tegen weinig geld.

Haal afgeprijsde fietsonderdelen in huis en breid je fiets uit

Als je fietsonderdelen uit onze sale bestelt, ontvang je deze al vlot in huis. Plaats je jouw bestelling namelijk vóór 16.00 uur? Dan doen we deze dezelfde dag nog op de post (met uitzondering van dinsdag, zaterdag en zondag). Bekijk ook zeker onze collectie met nieuwe onderdelen, zodat je alles voor jouw fiets in huis kunt halen. Met vragen over onze producten kun je terecht bij onze fietsexperts in Wouw of bellen naar 0165 308 259.