• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending

Ontdek Onze Mountainbike Sale: Voor Elke Offroad Passie

Welkom bij onze mountainbike sale, waar we een uitgebreide keuze bieden aan hardtail, full suspension en elektrische mountainbikes voor dames en heren. Onze merken zijn Giant, Liv, Merida, Scott, Superior en Wilier.

Heren- en Damesmountainbikes

Onze collectie mountainbikes voor heren en dames is ontworpen om aan ieders eisen te voldoen. Deze fietsen bieden comfort, prestatie en degelijkeheid, zodat je vol vertrouwen offroad ritjes kunt maken.

Hardtail en Full Suspension

Of je nu de voorkeur geeft aan de wendbaarheid van een hardtail of de vering van een full suspension mountainbike, we hebben beide opties. Onze hardtail-modellen zijn ideaal voor snelheid en behendigheid, terwijl onze full suspension mountainbikes een soepele en comfortabele rit bieden, zelfs op ruig en modderig terrein.

Elektrische Mountainbikes

Voor degene die extra ondersteuning wilt, hebben we elektrische mountainbikes. Deze mountainbikes zijn uitgerust met krachtige motoren en hoogwaardige batterijen, waardoor je steilere hellingen kunt bedwingen en verder kunt rijden.

Topmerken, Topkwaliteit

Onze merken zijn Giant, Liv, Merida, Scott, Superior en Wilier en staan allemaal bekend om hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Mis Deze Kans Niet!

Deze sale is tijdelijk, dus wacht niet te lang om je droommountainbike te bemachtigen tegen aantrekkelijke prijzen. Of je nu een ervaren mountainbiker bent of een beginner, we hebben de ideale fiets om je avontuur te beginnen of voort te zetten. Blader snel door ons assortiment en ontdek welke mountainbike jouw volgende offroad avontuur zal verrijken. Veel plezier op de trails!