• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
26 & 27 april tweedehands fietsenmarkt

Ontdek Onze Speciale Aanbieding: Stadsfietsen en Hybride Fietsen

Bij ons vind je de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor je volgende fietsavontuur. Of je nu in de stad wilt fietsen, je dagelijkse woon-werkverkeer wilt vergemakkelijken of wilt genieten van fietstochten in de natuur, wij hebben de fiets voor jou. Onze collectie bevat merken zoals Koga, Liv, Giant, Cortina, Gazelle en Scott.

Stadsfietsen met Naafversnelling en Riemaandrijving

Onze stadsfietsen zijn uitgerust met naafversnellingen en bieden een onderhoudsvriendelijke rijervaring. Bovendien zijn sommige van onze stadsfietsen uitgerust met hoogwaardige riemaandrijving, wat zorgt voor een stille en duurzame aandrijving. Dit maakt onze stadsfietsen ideaal voor woon-werk verkeer en rustige fietstochten in het weekend.

Hybride Fietsen met Derailleur

Voor degenen die iets sportievers willen, bieden wij modellen met derailleurversnellingen. Deze fietsen zijn geschikt voor lange fietstochten maar ook geschikt voor woon-werk verkeer. Door de extra versnellingen kun je je moeiteloos aanpassen aan verschillende omstandigheden en terreinen.

Topmerken, Hoogstaande Kwaliteit

Bij ons kun je altijd rekenen op de hoge kwaliteit en vakmanschap van hoogwaardige merken in de fietsindustrie. Onze stadsfietsen en hybride fietsen van Koga, Liv, Giant, Cortina, Gazelle en Scott staan garant voor degelijkheid en prestatie.

Grijp Je Kans

Deze speciale fietsen sale is jouw gelegenheid om hoogstaande kwaliteit stadsfietsen en hybride fietsen te bemachtigen tegen een aantrekkelijke prijs. Of je nu in de stad woont en behoefte hebt aan een onderhoudsarm vervoersmiddel of een avonturier bent die leuke fietstochten wilt rijden, wij hebben de perfecte fiets voor jouw behoeften. Veel plezier op je nieuwe fietsavontuur!