• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Stromer Fietsen

Zwitserse precisie, geïntegreerd design en volledige connectiviteit. Stromer Speed Pedelecs zijn ontworpen om ongeëvenaard rijplezier te brengen zodat de tijd die je spendeert aan het fietsen naar je werk voelt als ultieme vrijheid.De krachtige motoren brengen je probleemloos op snelheid en zijn vrijwel onhoorbaar. Dit komt omdat Stromer heeft gekozen om alle fietsen uit te voeren met en achterwielmotor. En dat hebben ze met duidelijke redenen gedaan. Zo slijten de onderdelen veel minder, is er meer stuwkracht, meer dynamiek en een groter bereik. De technologie van Stromer is meermaals bekroond. Stromer ontwerpt de beste Speed Pedelecs zodat de gebruiker elke dag weer opnieuw weer kan genieten van deze Zwitserse kwaliteit.

Stromer ST7

Dit topmodel van Stromer is de eerste S-pedelec ter wereld die is voorzien van het Pinion Smart Shift C1.12i elektronisch schakelsysteem. In combinatie met de Gates Carbon Belt drive is de Stromer ST7 ontzettend onderhoudsvriendelijk. Dankzij Omni Connect zijn de boordcomputer van de fiets en de app op je smartphone altijd met elkaar verbonden en dat opent nieuwe werelden. De afwerking van de ST7 is subliem en de onderdelen van best mogelijke kwaliteit. Met de ST7 laat je de auto maar wat graag staan.

Stromer ST5

Voorzien van exclusieve High-end componenten voor uitstekende rijprestaties en voorzien van ABS. Aan alles is gedacht bij de ST5. Schakelen gaat razendsnel en uiterst soepel dankzij het elektronische Shimano XT Di2 systeem. De krachtige motor brengt je binnen no-time op snelheid en om te zorgen dat je weer net zo veilig kan remmen, is de ST5 uitgevoerd met Anti Blokker Systeem. Ofwel: ABS. De Stromer ST5 ziet er fantastisch uit, rijdt fantastisch en is ontworpen met het oog op veiligheid.

Stromer ST1

De ST1 is het instapmodel van Stromer. Het strakke ontwerp is een lust voor het oog.De betrouwbare aandrijving is fluisterstil en dankzij bluetooth connectiviteit ben je extra verbonden met de fiets. Met de ST1 is woon-werk verkeer plezierig.