• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Schoenen

Fietsschoenen zijn een enorm belangrijk onderdeel van jouw fietsoutfit. Als jij graag op de racefiets of mountainbike zit, maken goede fietsschoenen jouw fietsritten een stuk comfortabeler. Bij Rullens Fietsen verkopen we wielrenschoenen en mountainbikeschoenen, met of zonder BOA-sluiting. Uiteraard koop je bij ons ook de benodigde schoenplaatjes. Bekijk onderstaand productassortiment of kom langs in onze vestiging in Wouw om de schoenen te passen.

Welke fietsschoenen moet je kopen?

Het kopen van fietsschoenen is iets heel persoonlijks. Iedere voet is anders, waardoor schoenen bij de ene fietser perfect zitten en bij de andere wat minder. Daarom raden wij aan om vooral langs te komen, zodat je de fietsschoenen kunt passen. Heb je al vaker deze soort schoenen gehad? Dan kun je natuurlijk gemakkelijk een nieuw paar online in onze webshop bestellen. Als je bekend bent met het merk, dan weet je ook hoe elke fietsschoen valt.

Wielrenschoenen en mountainbikeschoenen

In onze collectie zie je schoenen speciaal voor MTB’ers en wielrenners. Het verschil is dat MTB-schoenen zwaarder en minder stijf zijn, waar wielrenschoenen lichter en stijver zijn. Bovendien hebben mountainbikeschoenen profiel waar het schoenplaatje in is verzonken. Deze schoenen zorgen ervoor dat je makkelijker loopt wanneer je afstapt, waar dat iets lastiger gaat met wielrenschoenen. Als je zowel mountainbiket als wielrent, zijn twee schoenparen wel aanbevolen, omdat je zo alles uit het fietsen haalt.

Wat is een BOA-sluiting op fietsschoenen?

We verkopen zowel schoenen met als zonder BOA-sluiting. Kies je voor schoenen met een BOA-sluiting? Dan kun je kiezen voor een enkele of dubbele variant. Met deze sluiting kun je jouw schoenen makkelijk en snel losser of vaster maken en je kunt nog specifieker bepalen hoe strak elke fietsschoen zit. Als je liever een andere sluiting hebt op je schoenen, kun je kiezen voor onze fietsschoenen met klittenband met of zonder een bucklesluiting.

Bestel jouw wielren- of MTB-schoenen in onze webwinkel

Kies je fietsschoenen uit die jij graag wilt hebben en reken deze eenvoudig af via onze betaalomgeving. Als blijkt dat je de schoenen toch in een maat groter of kleiner wilt, kun je gebruikmaken van onze ruilregeling. Op maandagen, woensdagen tot en met zaterdagen ben je welkom bij ons in Wouw om nieuwe fietskleding te passen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259.