Fietsreparatie en onderhoudsbeurten

Uw fiets vakkundig gerepareerd in een professionele werkplaats

Is uw fiets kapot? Laat hem vakkundig repareren bij Bike Totaal. De moderne werkplaats voldoet aan strenge milieu-eisen. Daarnaast zijn de vakmensen in de winkels getraind om kleine beginnende gebreken aan uw fiets op te merken. Zo voorkomt u dure reparaties.


Geef uw fiets regelmatig een onderhoudsbeurt. Zo blijft u langer veilig en comfortabel fietsen. Ook belangrijk in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant. Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken. Heeft u een Bike Totaal fietspaspoort? Dan ontvangt u automatisch (per e-mail) uitnodigingen voor de servicebeurten.

Reparatie? Met een leenfiets blijft u mobiel!

Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo’n ingrijpende reparatie staat bij Bike Totaal een goede leenfiets voor u klaar. Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Én u kunt de auto laten staan.


Tips voor onderhoud

U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij de Bike Totaal tweewielerspecialist kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen. Wij geven u graag advies.

Controleer zelf uw fiets

  • Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Als er iets verbogen is, kunt u het beter vervangen. Door terugbuigen wordt het materiaal meestal iets zwakker.
  • Controleer of bewegende delen piepen of speling vertonen.
  • Is de bandenspanning in orde, zit er voldoende profiel op de band en zitten er geen slagen in het wiel?
  • Werkt de verlichting nog wel goed?