Groepen en crankstellen

Groepen en crankstellen zijn belangrijke onderdelen van jouw racefiets of mountainbike. Een groepset bestaat uit onderdelen die bij elkaar passen Het crankstel verbindt je fietspedalen en kettingbladen. Het is belangrijk dat deze onderdelen probleemloos werken voor de meest optimale fietservaring. Ontdek in de onderstaande collectie welke groepen en crankstellen Rullens Fietsen online en in Wouw verkoopt en geef jouw sportieve fiets een upgrade.

Producten 1-12 van 86

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De groepen waarmee je jouw fiets kunt uitbreiden

Je kunt kiezen uit veel verschillende groepen waarmee je jouw huidige groepset een upgrade geeft. We verkopen van SRAM en Shimano veel groepsets voor racefietsen en mountainbikes. Zorg ervoor dat als je een deel van je groep vervangt, de onderdelen wel bij elkaar passen. Denk hierbij aan de volgende onderdelen die uit dezelfde categorie en van hetzelfde merk zijn:

 

 

Door jouw groepset uit te breiden, zorg je ervoor dat jouw wielrenfiets nog sneller over de weg gaat. Je kunt meer versnellingen monteren en zorgen voor betere remmen die het comfortabeler maken om snelheid te minderen. We vertellen je hier graag meer over als je een bezoek brengt aan onze vestiging in Wouw.

Crankstellen voor op je MTB of racefiets

Crankstellen brengen de kracht die jij op jouw fietspedalen uitoefent over naar de aandrijflijn van jouw fiets. Dit is dus een heel belangrijk onderdeel van jouw racefiets of mountainbike. Als jouw crankstel versleten is, merk je dit maar al te goed. Je zult nog wel evenveel kracht zetten, maar minder hard vooruitgaan. Vervang het crankstel zelf of maak een afspraak met de collega’s van onze werkplaats.

 

Schaf een nieuwe groepset of crankstel aan

Koop nieuwe groepen of crankstellen in onze webshop en geef jouw sportfiets een goede upgrade. Neem contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259 als je advies wilt ontvangen over onderdelen van je fiets. We geven je tijdens een bezoek aan onze vestiging in Wouw ook graag persoonlijk en betrouwbaar advies.