Gazelle fietsen

Gazelle maakt al sinds 1892 fietsen. Deze Nederlandse fietsfabrikant produceert duizenden fietsen per jaar. De kans is groot dat jij ook al eens een fiets van Gazelle hebt gehad. Waar ze begonnen met stadsfietsen, is dit merk tegenwoordig een van de grotere e-bikeleveranciers. Bij Rullens Fietsen kun je in Wouw een proefrit maken op een van de fietsen van Gazelle. Welke fiets wordt jouw volgende? Bekijk het onderstaande productassortiment met alle fietsen die we verkopen van dit Nederlandse merk.

Producten 1-12 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het gemak en comfort van Gazelle fietsen

Doordat Gazelle een echt Nederlands merk is, zijn de fietsen zeer geschikt voor het Nederlandse landschap. Dit merk je zeker als je bij ons in Wouw een proefrit maakt op een van de e-bikes, transportfietsen, moederfietsen of stadsfietsen. Je kunt kiezen uit fietsen met een hoge of lage instap, net wat jij fijner vindt. Of je een fiets prettig vindt rijden, is heel persoonlijk, maar bij Gazelle kun je altijd rekenen op een aangenaam model van de tweewieler. De specificaties staan duidelijk aangegeven bij elke fiets. Onze fietsspecialisten vertellen je hier ook graag meer over als je onze winkel bezoekt.

 

Shop een Gazelle fiets en rijd mooie fietskilometers tegemoet

Weet je al welk van de fietsen van Gazelle jouw volgende fiets wordt? Of twijfel je nog en kom je graag langs in Wouw voor een proefrit? We geven je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Als service ontvang je bovendien na aankoop van een fiets bij ons een Fietspaspoort. Mocht je vragen hebben over deze fietsen of onze services, kun je bellen naar 0165 308 259.