Gazelle e-bikes

Voor Gazelle is een fiets meer dan alleen een vervoersmiddel. Het is een mentaliteit waar Gazelle al 130 jaar deel van uit maakt. Gazelle maakt vanuit haar fabriek in Dieren meer dan 300.000 fietsen per jaar(!) Dagelijks wordt er vol passie en overgave gewerkt aan slimme ontwerpen en technische innovaties. Er wordt alles aan gedaan om jouw fietservaring zo leuk, veilig en aantrekkelijk mogelijk te maken. Voor elk type fietser is er een wel Gazelle.

Lees meer...

Gazelle Orange C7+

De Orange C7+ is een typische gazelle: een stabiel aluminium frame, verende voorvork- en zadelpen. Deze mooie comfortabele fiets is perfect voor de dagelijkse ritten of fijne weekendtochten. Daarnaast is de Orange verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. 

Gazelle Esprit

De Esprit is de ultieme schoolfiets. Een zeer robuust frame en een modern design. De Koplamp is mooi verwerkt in het frame zodat de kans op schade veel kleiner is. Daarnaast kun je de Esprit uitbreiden met een praktische voordrager.

Gazelle Chamonix C8

Deze luxe fiets straalt sportiviteit en comfort uit. Binnenbalhoolfd vering en een verende zadelpen vangen moeiteloos hobbels op. De fiets is dankzij de naafversnelling en de rollerbrakes zeer onderhoudsarm. 

 

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Het gemak en comfort van Gazelle fietsen

Doordat Gazelle een echt Nederlands merk is, zijn de fietsen zeer geschikt voor het Nederlandse landschap. Dit merk je zeker als je bij ons in Wouw een proefrit maakt op een van de e-bikes, transportfietsen, moederfietsen of stadsfietsen. Je kunt kiezen uit fietsen met een hoge of lage instap, net wat jij fijner vindt. Of je een fiets prettig vindt rijden, is heel persoonlijk, maar bij Gazelle kun je altijd rekenen op een aangenaam model van de tweewieler. De specificaties staan duidelijk aangegeven bij elke fiets. Onze fietsspecialisten vertellen je hier ook graag meer over als je onze winkel bezoekt.

 

Shop een Gazelle fiets en rijd mooie fietskilometers tegemoet

Weet je al welk van de fietsen van Gazelle jouw volgende fiets wordt? Of twijfel je nog en kom je graag langs in Wouw voor een proefrit? We geven je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Als service ontvang je bovendien na aankoop van een fiets bij ons een Fietspaspoort. Mocht je vragen hebben over deze fietsen of onze services, kun je bellen naar 0165 308 259.