• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Het fietspaspoort

Iedere klant ontvangt bij de aanschaf van een fiets bij Rullens een Fietspaspoort. Deze worden al sinds 2015 bij iedere verkochte nieuwe fiets door ons uitgegeven. Dit fietspaspoort fungeert als servicekaart waarmee je korting en voorrang krijgt bij onderhoud of reparaties en geeft je recht op een gratis leenfiets in het geval je jouw fiets even moet missen. Naast dit voordeel ontvang je bij de aanschaf van je nieuwe fiets bij Rullens ook een gratis servicebeurt na ongeveer een half jaar en 25% korting op de eerste grote onderhoudsbeurt ongeveer 1 jaar na de eerste servicebeurt. Hierna krijgt u jaarlijks een uitnodiging om uw fiets met 10% korting een onderhoudsbeurt te laten geven. In onze werkplaats hanteren we een standaard tarief. Dit tarief geldt voor iedereen die zijn of haar fiets bij ons aanbiedt voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Ben je in het bezit van een fietspaspoort? Dan ontvang je bij iedere onderhoudsbeurt of reparatie korting op het standaardtarief. Hoe het werkt met deze tarieven vind je onder kopje 3 & 4.

Let op! Het fietspaspoort is gekoppeld aan één specifieke fiets. Bij iedere gekochte fiets krijg je dus een nieuw fietspaspoort. Ben je, je fietspaspoort kwijt? Geen ramp! In ons kassasysteem staan alle bij ons aangeschafte fietsen geregistreerd waardoor we automatisch het ‘fietspaspoortvoordeel’ voor je kunnen activeren en alle services terug kunnen vinden waar je recht op hebt.

Activeren van uw Fietspaspoort

Bij aankoop van de fiets worden uw gegevens genoteerd. U ontvangt daarna een e-mail met een activatielink. Klik hierop en log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord in de email. Hierna kunt u ook uw wachtwoord aanpassen. Bij volgende bezoeken kunt u inloggen via de link ‘inloggen’ rechtsbovenaan de website of klik op onderstaande knop.

24/7 toegang tot het digitale dossier van uw fiets:

 • Gebruiksaanwijzing en voorwaarden
  U kunt online de gebruiksaanwijzing en garantievoorwaarden raadplegen
 • Sleutelservice
  Makkelijk sleutels bijbestellen met de online sleutelservice.

Voorwaarden Fietspaspoort

 • Afhankelijk van het soort fiets en het door u gekozen servicepakket ontvangt u diverse services;
 • In onze webshop kunnen we niet alle pakketkeuzes tonen, vraag daarom in onze winkels naar de mogelijkheden;
 • De service gekoppeld aan het Fietspaspoort geldt alleen in de winkel waar de fiets is gekocht;
 • Het Fietspaspoort wordt direct verstrekt bij een nieuwe fiets of bij een bepaalde selectie tweedehands fietsen;
 • Het paspoort is gekoppeld aan een specifieke fiets. Het tegoed kan dus niet worden besteed aan een andere fiets;
 • Als u de fiets verkoopt, kan het Fietspaspoort aan de nieuwe eigenaar worden overgedragen.
 • Op het mailadres dat gekoppeld is aan uw Fietspaspoort ontvangt u van ons e-mails met uitnodigingen voor de servicebeurten, een verzoek om een beoordeling van de uitgevoerde servicebeurt te geven (review), en nieuwsbrieven. Voor de nieuwsbrieven kunt u zich op elk moment uitschrijven.
Zomersale
Koga E-Nova Evo PT

Adviesprijs  3.699,-

 3.199,-